Anna_feerie

Кислотний тонік за копійки

Кислотний тонік за копійки
Кислотний тонік за копійки

Якщо ви не готові витрачати 500-700 грн. на корейські тонери, є доволі бюджетна і при цьому дієва альтернатива! Це Bielenda Skin Clinic Professional Mezo - ідеальний продукт на літо, що підійде жирній, комбінованій та проблемній шкірі.

За що я люблю бренд Біленда - так це за їхню суперсилу створювати робочі формули за помірними цінами (не знаю, як їм це вдається, але часом можна віднайти справжні діаманти).

При цьому Ph на рівні 4,9-5, тобто він зміщений в кислу сторону, але при цьому не надто низький, тому засіб не призведе до печіння/лущення в результаті пошкодження епідермального бар'єру.

Аромат доволі яскравий, такий цитрусово-косметичний. Розхід невеликий (тут відмічу, що зараз я використовую його мінімум раз на день).

Тепер до ефекту: тонік підкислює та тонізує шкіру, завдяки чому помічаю гарне очищення, звуження пор і легку матовість (наразі це дуже актуально). При регулярному використанні згладжуються тонові нерівності та швидше проходять запалення. Тут трохи додам, що моя шкіра (розацеа+акне) потребує постійного трітменту азелаїновою кислотою, тому один Мезо тонік не впорається, та в комплексі дія стає кращою. А от моя мама (63 роки, жирна шкіра) в захваті від ефекту цього продукту саме від забитих пор та висипань, для неї він просто мастхев для прохолодного періоду року.

Про ще один класний тонік від Bielenda я писала раніше (https://club.makeup.com.ua/post/14609/), взагалі серія Dr.Medica дуже цікава та ефективна, тому прмдивіться до неї, якщо шукаєте недорогі засоби з робочими інгредієнтами 🤗🤗🤗.