Бокс від L’Oréal
Оформлення боксу просто чудове, мені косметичка ну дуже сподобалась, вона зручна і містка, точно стане у нагоді, перше враження дуууже позитивне, щож було далі, розповім трохи нижче.)
Почну з вмивання. Гель для вмивання добре очищує шкіру, в дописі вказано, що наповнює вологою в підійде для чутливої шкіри, але на мою думку він доволі жорсткий і ощищує до скрипу, адже у складі є слс на другому місці. Окрім гіалуронової кислоти, також присутні вітамін е, пантенол і саліцилова кислота, останній інгірідієнт, хоч не високо в складі, але в мене проблемна шкіра і я люблю цей інгірідієнт в умивалках.
Має приємний легкий запах і розхід доволі економний.
Оцінка 7/10
Тонізація. Тонік по складу найбільш бідний, крім гіалуроновою кислоти не бачу якихось цікавих інгірідієнтів. По відчуттях норм, не скажу, що тут багато спец-ефектів, але шкіра стає приємніша на дотик і він добре забирає залишки макіяжу.
Текстура у засобу рідка і не нав’язлива, розприділяється легко, без липкості, але і без чудес.
Оцінка 6/10
Гіалуроновий концентрований гель. Містить у складі: алоє, виноградну воду, гіалуронову кислоту і знову ж в кінці складу саліцилова кислоту.
По відчуттях він мені не сподобався, доволі липкий десь на годину часу, також відчувається деяка важкість, наче на шкірі щось лишнє, от як ці всі гелі з алоє, я просто не фанат такого.)
Коли гель вбирається на дотик шкіра стає більш приємна, але вона в мене наче якась збудоражена і тон більш не рівномірний, тому цей засіб мені не сподобався.
Оцінка 3/10
Сиворотка під очі. Найкращий продукт з боксу, вона ідеальна. По-перше дуже легесенькі і приємна, під шкіру очей, те, що треба!
По-друге склад насичений: гіалуронова кислота на першому місці, кофеїн, який чудово допомагає мені з набряками під очима, ніацинамід, лимонна кислота, аскорбінову глюкозид ( форма вітаміну с).
Класна сиворотка, яка не тільки допомогає з набряками, але розгладжує мімічні зморшки, при тому ефект миттєвий, що зразу дуже приємно, шкіра зволожена і наповнена, однозначно крута штука.
По-третє класна піпетка, з охолоджуючим ефектом, а ця склянна баночка виглядає доволі стильно.
Оцінка 10/10
Крем під очі. В поєднанні ці два продукти дуже швидко зводять на нівець мої набряки і згаджують шкіру, але є 2 великих але! Він викликає у мене пристойне печіння шкіри, воно зникає за декілька секунд і на щастя немає ніякого почервоннні чи лущення, правда доволі непрємні такі відчуття.
Також я помітила, що він з часом скочується, навіть без консилера зверху, от просто сам по собі, напевне тут треба подякувати силікону, який дуже високо у складі.
Також містить олію абрикоса, аденозин (є дослідження, що він зменшує глибокі зморшки, доречі саме Лореаль проводив його), кофеїн, вітамін е, і звичайно гіалуронову кислоту.
Цей крем реально створює красивий візуальний ефект і має непогані складники, але за печіння і скочування я йому ставлю тільки 4/10, а дуже шкода
На фото ефект після нанесення сиворотки і крему
Трохи вибаглива я стала в плані догляду, зараз стільки всього, є продукти, які розчарували, а є які сподобались, от сиворотка під очі насправді крута .
Коментарі (0)