Vikulyk

Бокс від L’Oréal

Бокс від L’Oréal
Бокс від L’Oréal

Почну з вмивання. Гель для вмивання добре очищує шкіру, в дописі вказано, що наповнює вологою в підійде для чутливої шкіри, але на мою думку він доволі жорсткий і ощищує до скрипу, адже у складі є слс на другому місці. Окрім гіалуронової кислоти, також присутні вітамін е, пантенол і саліцилова кислота, останній інгірідієнт, хоч не високо в складі, але в мене проблемна шкіра і я люблю цей інгірідієнт в умивалках.

Має приємний легкий запах і розхід доволі економний.

Оцінка 7/10

Бокс від L’Oréal
Бокс від L’Oréal
Бокс від L’Oréal

Тонізація. Тонік по складу найбільш бідний, крім гіалуроновою кислоти не бачу якихось цікавих інгірідієнтів. По відчуттях норм, не скажу, що тут багато спец-ефектів, але шкіра стає приємніша на дотик і він добре забирає залишки макіяжу.

Текстура у засобу рідка і не нав’язлива, розприділяється легко, без липкості, але і без чудес.

Оцінка 6/10

Гіалуроновий концентрований гель. Містить у складі: алоє, виноградну воду, гіалуронову кислоту і знову ж в кінці складу саліцилова кислоту.

По відчуттях він мені не сподобався, доволі липкий десь на годину часу, також відчувається деяка важкість, наче на шкірі щось лишнє, от як ці всі гелі з алоє, я просто не фанат такого.)

Коли гель вбирається на дотик шкіра стає більш приємна, але вона в мене наче якась збудоражена і тон більш не рівномірний, тому цей засіб мені не сподобався.

Оцінка 3/10

Сиворотка під очі. Найкращий продукт з боксу, вона ідеальна. По-перше дуже легесенькі і приємна, під шкіру очей, те, що треба!

По-друге склад насичений: гіалуронова кислота на першому місці, кофеїн, який чудово допомагає мені з набряками під очима, ніацинамід, лимонна кислота, аскорбінову глюкозид ( форма вітаміну с).

Класна сиворотка, яка не тільки допомогає з набряками, але розгладжує мімічні зморшки, при тому ефект миттєвий, що зразу дуже приємно, шкіра зволожена і наповнена, однозначно крута штука.

По-третє класна піпетка, з охолоджуючим ефектом, а ця склянна баночка виглядає доволі стильно.

Оцінка 10/10

Крем під очі. В поєднанні ці два продукти дуже швидко зводять на нівець мої набряки і згаджують шкіру, але є 2 великих але! Він викликає у мене пристойне печіння шкіри, воно зникає за декілька секунд і на щастя немає ніякого почервоннні чи лущення, правда доволі непрємні такі відчуття.

Також я помітила, що він з часом скочується, навіть без консилера зверху, от просто сам по собі, напевне тут треба подякувати силікону, який дуже високо у складі.

Також містить олію абрикоса, аденозин (є дослідження, що він зменшує глибокі зморшки, доречі саме Лореаль проводив його), кофеїн, вітамін е, і звичайно гіалуронову кислоту.

Цей крем реально створює красивий візуальний ефект і має непогані складники, але за печіння і скочування я йому ставлю тільки 4/10, а дуже шкода

На фото ефект після нанесення сиворотки і крему

Трохи вибаглива я стала в плані догляду, зараз стільки всього, є продукти, які розчарували, а є які сподобались, от сиворотка під очі насправді крута .