Caudalie Vinopure Purifyng Gel Cleanser
Гель для вмивання
Цей гель дня вмивання призначений для жирної та комінованої шкіри. Він прозорий, має приємний аромат, що мені трохи нагадує фруктово-м'ятні льодяники.
Виробник нам обіцяє цілий список функцій, що виконує гель):
Особливості Caudalie Vinopure Purifyng Gel Cleanser:
- 100 % натуральна основа продукту;
- усуває забруднення і надлишки себуму;
- відлущує ороговілі клітини;
- насичує вологою і зберігає її;
- зміцнює захисні функції;
- абсорбує вироблення себуму;
- підвищує пружність і еластичність;
- мінімізує видимість зморшок;
- підтримує гідроліпідний баланс;
- стимулює регенераційні процеси;
- активізує кровообіг і обмін речовин;
- пом'якшує і розгладжує тканини;
- відновлює природне сяйво.
Я думаю, виписали просто всі можливі корисні властивості кожного складника гелю 😄
Склад геля виглядає досить непоганим і містить кілька корисних інгредієнтів для догляду за шкірою.
- AQUA/WATER/EAU: Основний компонент продукту, розчинник для інших інгредієнтів.
- VITIS VINIFERA (GRAPE) FRUIT WATER*: Виноградний фруктовий сік, може містити антиоксиданти та поживні речовини для догляду за шкірою.
- DECYL GLUCOSIDE: Нежирний поверхнево-активний засіб, використовується для очищення шкіри.
- GLYCERIN: Зволожувач, допомагає притягати та утримувати вологу на поверхні шкіри.
- SODIUM COCOYL GLUTAMATE: Інший поверхнево-активний засіб, допомагає видаляти бруд і забруднення.
- SUCROSE COCOATE: Натуральний поверхнево-активний засіб, виготовлений з цукру та кокосової олії, використовується для очищення.
- ACACIA SENEGAL GUM: Гумовий зв'язувач, може використовуватися для забезпечення консистенції продукту.
- XANTHAN GUM: Загущувач, допомагає створити текстуру гелю.
- PROPYLENE GLYCOL: Вологоутримуючий агент, може підтримувати гідратацію шкіри.
- CITRIC ACID: Кислота, може використовуватися для регулювання pH продукту.
- ALOE BARBADENSIS LEAF POWDER*: Порошок листя алое вера, може заспокоювати та зволожувати шкіру.
- SALICYLIC ACID: Бета-гідроксикислота (БГК), яка може допомагати видаляти омертвілу шкірну клітину та боротися з проблемною шкірою.
- VITIS VINIFERA (GRAPE) JUICE*: Виноградний сік, може містити антиоксиданти та поживні речовини.
- SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE: Консерванти, що допомагають зберігати продукт.
- PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL*, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL*, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL*, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF OIL*, LAVANDULA HYBRIDA OIL*, MELISSA OFFICINALIS LEAF OIL*: Ефірні олії, які можуть додавати аромат і мають потенційні ароматерапевтичні властивості.
Загалом, він містить декілька корисних інгредієнтів для догляду за шкірою, таких як алое вера, антиоксидантні компоненти та саліцилову кислоту.
В цілому, мені цей гель сподобався, він дбайливо очищує шкіру, не пересушуючи її, приємно пахне, досить економний в розході. Ціна за 150 мл вище середньої, але це дерматокосметика, та має цілком непоганий склад.
Коментарі (0)