Подарунковий бокс від Tink: враження від маленької принцеси
Пам’ятаєте спортивний конкурс, що проходив в Клубі? За участь в ньому я отримала ось такий чудовий набір🥰. Але вирішила не залишати його в шафці чекати тестування (бо в мене там вже нічогенька черга)), а подарувати доньці моєї подруги, яка святкувала своє 13-річчя саме в той час. З сумом згадую свої підліткові роки, бо так хотілося мати якусь декоративну косметику (я вже мовчу про догляд), але фінансове становище сім’ї в той час було доволі скрутним. Так і зараз – через події останніх 18 місяців подруга разом з сім’єю живуть в евакуації, та, не зважаючи три роботи, купа зобов’язань не залишають вільних коштів для того, щоб побалувати дитину косметикою. Тому я вирішила, що набір від Тінк може стати непоганим стартом для знайомства дівчинки зі світом косметичних розробок 🤩.
*Тестували деякі продукти вони разом з мамою, тож написали свої враження та дещо підкріпили фото звітом😍.
Отже, перший засіб та за сумісництвом зірка набору - тонік з розмарином та кислотами.
Цей тонік сподобався більшості дівчат спільноти, які його тестували - і не дарма. Адже в складі молочна, саліцилова, гліколева та винна кислоти, гідролат розмарину, пантенол та алантоїн (зі спірних компонентів - гідрогенізована касторова олія та спирт - але, на щастя, вони в другій половині списку).
При нанесенні мої дівчатка відмітили легке печіння (схоже, що це витівки розмарину), але після кількох днів такі відчуття стали менш помітними, натомість шкіра почувалася добре очищеною, свіжою, а в Полінки покращився стан обличчя. Ох вже ці підліткові акне - всіх нас вони добряче вимотували в школі (а дехто й досі бореться, як я)). Так ось: за тиждень використання висипи стали швидше проходити, вчухло почервоніння та запальних елементів поменшало. Дитина навіть погодилась на селфі з баночкою, тож підтримайте її, будь ласка, їй буде приємно 😉.
Міцелярна вода Tink Micellar Water Melissa-Panthenol
Цей продукт здебільшого використовує подруга, і тут з печінням справи серйозніші - чи то екстракт меліси, чи то якійсь інший компонент - але під час використання ще ті спецефекти. Очищує добре, але володаркам чутливої шкіри точно не підійде.
Бальзам для губ Tink Superfood For Lips Mint
Ось ця маленька туба одразу сподобалась Поліні, адже блискучі губи - то любов!) За рахунок ментолу бальзамчик злегка охолоджує вуста, олії та віск пом'якшують, а легкий блиск додає настрою. Пахне засіб м'ятними цукерками ☺️.
Альгінатна маска Tink SuperFood For Face Alginate Mask
Цю масочку дівчата протестували удвох, і знов було помічено печіння (технологи Тінк, мабуть, вважають, що краса потребує жертв)). Жартую, звісно, але справді трохи дивно. В плані ефекту все набагато краще: як і водиться в альгінатних масок, після їх використання шкіра стає світлішою, тон рівнішим, а почервоніння менш яскравими.
Крем для рук Tink Superfood For Body Avocado & Shea Butter
Крем для рук має доволі зручний формат та ідеально підходить для літнього сезону (бо для зими, скоріш за все, поживних властивостей буде замало). У складі олія ши та авокадо, також є мінеральне масло - це гарний оклюзив, але, якщо ви обходите стороною синтетичні компоненти - майте на увазі).
Ось такий вийшов огляд, дякую Мейкап та Tink за можливість знайомитись з новими продуктами (а ще робити приємно близьким 🥰🥰🥰). Бажаю всім здоров'я та гарного настрою!
Коментарі (0)