Anna_feerie

Подарунковий бокс від Tink: враження від маленької принцеси

Подарунковий бокс від Tink: враження від маленької принцеси

Пам’ятаєте спортивний конкурс, що проходив в Клубі? За участь в ньому я отримала ось такий чудовий набір🥰. Але вирішила не залишати його в шафці чекати тестування (бо в мене там вже нічогенька черга)), а подарувати доньці моєї подруги, яка святкувала своє 13-річчя саме в той час. З сумом згадую свої підліткові роки, бо так хотілося мати якусь декоративну косметику (я вже мовчу про догляд), але фінансове становище сім’ї в той час було доволі скрутним. Так і зараз – через події останніх 18 місяців подруга разом з сім’єю живуть в евакуації, та, не зважаючи три роботи, купа зобов’язань не залишають вільних коштів для того, щоб побалувати дитину косметикою. Тому я вирішила, що набір від Тінк може стати непоганим стартом для знайомства дівчинки зі світом косметичних розробок 🤩.

*Тестували деякі продукти вони разом з мамою, тож написали свої враження та дещо підкріпили фото звітом😍.

Отже, перший засіб та за сумісництвом зірка набору - тонік з розмарином та кислотами.

Цей тонік сподобався більшості дівчат спільноти, які його тестували - і не дарма. Адже в складі молочна, саліцилова, гліколева та винна кислоти, гідролат розмарину, пантенол та алантоїн (зі спірних компонентів - гідрогенізована касторова олія та спирт - але, на щастя, вони в другій половині списку).

При нанесенні мої дівчатка відмітили легке печіння (схоже, що це витівки розмарину), але після кількох днів такі відчуття стали менш помітними, натомість шкіра почувалася добре очищеною, свіжою, а в Полінки покращився стан обличчя. Ох вже ці підліткові акне - всіх нас вони добряче вимотували в школі (а дехто й досі бореться, як я)). Так ось: за тиждень використання висипи стали швидше проходити, вчухло почервоніння та запальних елементів поменшало. Дитина навіть погодилась на селфі з баночкою, тож підтримайте її, будь ласка, їй буде приємно 😉.

Подарунковий бокс від Tink: враження від маленької принцеси
Подарунковий бокс від Tink: враження від маленької принцеси

Цей продукт здебільшого використовує подруга, і тут з печінням справи серйозніші - чи то екстракт меліси, чи то якійсь інший компонент - але під час використання ще ті спецефекти. Очищує добре, але володаркам чутливої шкіри точно не підійде.

Ось ця маленька туба одразу сподобалась Поліні, адже блискучі губи - то любов!) За рахунок ментолу бальзамчик злегка охолоджує вуста, олії та віск пом'якшують, а легкий блиск додає настрою. Пахне засіб м'ятними цукерками ☺️.

Цю масочку дівчата протестували удвох, і знов було помічено печіння (технологи Тінк, мабуть, вважають, що краса потребує жертв)). Жартую, звісно, але справді трохи дивно. В плані ефекту все набагато краще: як і водиться в альгінатних масок, після їх використання шкіра стає світлішою, тон рівнішим, а почервоніння менш яскравими.

Крем для рук має доволі зручний формат та ідеально підходить для літнього сезону (бо для зими, скоріш за все, поживних властивостей буде замало). У складі олія ши та авокадо, також є мінеральне масло - це гарний оклюзив, але, якщо ви обходите стороною синтетичні компоненти - майте на увазі).

Ось такий вийшов огляд, дякую Мейкап та Tink за можливість знайомитись з новими продуктами (а ще робити приємно близьким 🥰🥰🥰). Бажаю всім здоров'я та гарного настрою!