Чистикова Дар'я

Очищувальна і відбілювальна маска від Sane

Очищувальна і відбілювальна маска від Sane

Знайшла цей пробник при черговій ревізії косметики. Його прислав мені мейкап у якості подаруночку до замовлення (як я це люблю🥰). Нарешті прийшов час його протестувати.

Виробник маски українська компанія Sane. Я вперше знайомлюсь з цим брендом. Виробник наголошує, що маска забезпечить ефективний догляд за шкірою, вирівняє її тон та позбавить від почервоніння і висипів. Превіримо:

Аналіз складу на фото, тут нікотинова кислота, яка стягує пори і освітлює комедони, вітаміни B1, A,E,  B7, B5, також є гліцерин, для зволоження. Один з основних компонентів цинк, який має протизапальні властивості. Взагалом непогано.

Колір маски білий, насичений. Консистенція ніжна, кремова, однорідна, навіть глянцева. Щільність середня, вона не розтікається. Маску приємно наносити на обличчя, я це робила пензликом. Запах приємний, ледве вловимий.

Мене смутило застереження, що можливе невелике пощипування протягом перших 1-2 хвилин застосування. Але даремно я хвилювалась, у мене нічого не пощіпувало, навіть незважаючи на те що є висипання👌

Витримала положених 15 хвилин. Під час роботи маски у мене не було ніяких неприємних відчуттів, трохи було чутно що вона підсохла, але без відчуття стягнутості. Змилася вологим спонжем без проблем. Після шкіра стала ніжна і м'яка на дотик, до неї приємно торкатися. Ефект ви можете бачити на фото, без "вау" звичайно, але трохи відбілювання є. Гадаю при регулярному використанні, а виробник радить робити її 3 рази на тиждень, ефект буде більш помітний.

Взагалі мені подобаються засоби з цинком, вони у мене швидко усувають всі недоліки, навіть маю в аптечці цинкову  пасту про всяк випадок. Тому неодмінно куплю собі повноцінну баночку для затесту.

Дівчата, поділіться своїми враженнями від продукції виробника, чи підійшли вам засоби?

06 вересня, 2023
06 вересня, 2023