Чистикова Дарья

Очищувальна і відбілювальна маска від Sane

Очищувальна і відбілювальна маска від Sane

Знайшла цей пробник при черговій ревізії косметики. Його прислав мені мейкап у якості подаруночку до замовлення (як я це люблю🥰). Нарешті прийшов час його протестувати.

Виробник маски українська компанія Sane. Я вперше знайомлюсь з цим брендом. Виробник наголошує, що маска забезпечить ефективний догляд за шкірою, вирівняє її тон та позбавить від почервоніння і висипів. Превіримо:

Аналіз складу на фото, тут нікотинова кислота, яка стягує пори і освітлює комедони, вітаміни B1, A,E,  B7, B5, також є гліцерин, для зволоження. Один з основних компонентів цинк, який має протизапальні властивості. Взагалом непогано.

Колір маски білий, насичений. Консистенція ніжна, кремова, однорідна, навіть глянцева. Щільність середня, вона не розтікається. Маску приємно наносити на обличчя, я це робила пензликом. Запах приємний, ледве вловимий.

Мене смутило застереження, що можливе невелике пощипування протягом перших 1-2 хвилин застосування. Але даремно я хвилювалась, у мене нічого не пощіпувало, навіть незважаючи на те що є висипання👌

Витримала положених 15 хвилин. Під час роботи маски у мене не було ніяких неприємних відчуттів, трохи було чутно що вона підсохла, але без відчуття стягнутості. Змилася вологим спонжем без проблем. Після шкіра стала ніжна і м'яка на дотик, до неї приємно торкатися. Ефект ви можете бачити на фото, без "вау" звичайно, але трохи відбілювання є. Гадаю при регулярному використанні, а виробник радить робити її 3 рази на тиждень, ефект буде більш помітний.

Взагалі мені подобаються засоби з цинком, вони у мене швидко усувають всі недоліки, навіть маю в аптечці цинкову  пасту про всяк випадок. Тому неодмінно куплю собі повноцінну баночку для затесту.

Дівчата, поділіться своїми враженнями від продукції виробника, чи підійшли вам засоби?