Nata_Po

Настав час оглядів блисків Lifter Gloss від Maybelline 003 Moon ч.1

Настав час оглядів блисків Lifter Gloss від Maybelline 003 Moon ч.1
Настав час оглядів блисків Lifter Gloss від Maybelline 003 Moon ч.1
Настав час оглядів блисків Lifter Gloss від Maybelline 003 Moon ч.1

Це чудові блиски для губ, які дають гарний блиск, мають величезну палітру відтінків, хорошу стійків, ще й + до всього зволожують губи. Я вже придбала собі 6 відтінків, але нижче почнемо огляд з 003 Moon.

Господи, написала цілий допис і випадково вийшла зі сторінки і видалилось все, що я писала. Якось вже немає ні настрою, ні натхення писати все заново, ще й так розгорнуто, але спробую (((

Я довго думала, у якому форматі робити огляд) і вирішила щодня додавати по допису, а потім я їх всі об'єднаю в один. Бо за один день я не хочу 6 разів малювати-витирати губи) У кілька етапів наплутаю, що де є, а так зможу більш дозовано та обдумано подавати інфу про кожен відтінок)

Я все своє життя не любила блиски за їхню липкість, сухість губ, якийсь дешевий блиск, та і в принципі загальну дешевизну і простоту образу через це. Але всі так активно співали оди блискам від Мейбелін, що я також вирішила спробувати)

  • Упаковка - зручна, прямокутна, не скочується. Надійно стоїть в шухляді, не падає. Та і в цілому вона мінімалістична і стильна.
  • Великий аплікатор, яким зручно наносити блиск на губи.
  • Аромат - солодко-карамельний. Він був доволі інтенсивним на старті, а зараз я його вже відчуваю значно легше. Мені він до вподоби, а от багатьом навпаки не заходить, тому варто тестувати.
  • Смак - ледь помітний солодкуватий і варіює по-різному в залежності від відтінку. Бо , коли всі активно писали, що він солодкий, для мене це було відкриттям, бо 005 відтінок був взагалі не солодким від слова зовсім) Тому тут по-різному)
  • Липкість - він не зліплює губи намертво, вони легко відходять одна від однох, але незначне відчуття на губах є. Після поцілунку хлопець доволі довго відтирався і ніяк не міг усідомити, як ми таке можемо на губах носити 😂
  • Відчуття на губах - найбільше я його відчуваю одразу після нанесення, але з часом носіння звикаю і вже забуваю про його наявність. Приємно, що він не утворює неприємну білу смужку на межі слизової і губ.
  • Стійкість - на мій погляд - блиск достатньо стійкій. Без прийомів їжі він легко витримує і 6 годин спокійно. Продовжує так само гарно блистіти та залишає глянцевий фініш. Бо іноді після нанесення блиск всмоктується і залишає наче такий тонкий тінт на губах, тут такого не спостерігала. Але після прийому їжі, його, звісно, потрібно поновлювати.
  • Обмежувач - мені трошки забагато блиску на аплікаторі, тому я його обтираю об край флакончика, бо я люблю наносити блиски більш невагомим, тоненьким шаром, а не з таким товстим глянцево-скляним ефектом.

003 - це прктично прозорий блиск з ніжно персиково-рожевуватим підтоном, прохолодним сріблястим сяйвом та поодинокими золотистими блискітками.

Це доволі цікаво, бо кольорова база в аромату - тепла, загальне сяйво - нейтрально-сріблясте, а блискітки золоті)Це навіть гарно видно у флаконі)

Тим не менш, блиск не виглядає ні явно холодним, ні теплим, немає такого негарного неприємного перламутрового дешевого сяйва. Тому незважаючи на ці кольорові парадокси, виглядає гарно)

На руці видно оцей ледь-ледь помітний рожевий підтон та блискітки)

Я не люблю наносити блиски товстим шаром, тому у мене залишається видимим рельєф губ, складочки і мені це подобається) я не люблю оці залиті неначе медом губи з гладесеньким глянцем) Але, звісно, блиск можна запросто нашарувати та отримати такий ефект)

Я спеціально наносила блиск на губи, без нічого, щоб не створювати хибні враження про відтінок. А так, то його можна запросто і під олівчик, і під тінт, і під суху матову помаду, і це вже буде абсолютно інша історія)

Даний відтінок є безпроблемним у нанесенні та достатньо універсальним. Бо можна його наносити легко самостійно, а також з різними основами і виглядатиме все вже зовсім інакше) Хоч він і практично прозорий, але трошки додає відтінок губам) мені подобається і я його наношу достатньо часу)

Рекомендую)