Nata_Po

Огляд блиску Lifter Gloss від Maybelline 006 Reef ч.4.

006 Reef - максимально нюдовий відтінок з коралово-персиковим однозначно теплуватим підтоном. Він не містить в собі жодних блискіток, ні маленьких, ні великих, це суто відтінковий глянцевий блиск. Як і в цілій лінійці має карамельний аромат, ледь солодкуватий та має зволожувальні властивості.

006 Reef - це теплуватий персиково-кораловий соковитий відтінок, який мені чомусь асоціюється з приходом весни, розквітання, теплотою та першими теплими промінчиками сонечка. З усіх відтінкових у мене до нього рука тягнеться найменше, хоча він абсолютно гарний та комфортний. Читала, що у дівчат були проблеми з нанесенням, поява якихось смуг і тд. Я такого поки що не відмічала, алепідоззрюю, що потенційно таким можуть грішити абсолютно будь-які блиски з насиченим пігментом.

Як бачите, смуг при нанесенні немає і блиск однорідний.

Гарний класний відтінок, але весняний на мій смак і однозначно гарно пасуватиме до теплих макіяжів)

Як на мене його доцільно порівнювати 4-5, оскільки вони подібні по текстурі.

003 хоч і має легкий відтінок, але на губах виглядає скоріше прозорим з блискітками.

004-005-006 - це пігментовані відітнки, які перекривають пігмент губ та мають насичений пігмент. Отож

004 - це суміш рожевого з нотками коричневинки, з додаванням невеликої кількості дрібнесеньких рожевих блискіток.

005 - це насичений ягідний рожевий відтінок з золотими блискітками більшого розміру.

Тоді як 006 - це персиково-коралова варіація рожевого з явною теплинкою. З усіх він є найсвітлішим та не містить жодних блискіток.