Nata_Po

Порівняння топових засобів для вкладання брів та чесний відгук)

Порівняння топових засобів для вкладання брів та чесний відгук)

Стайлінговий засіб для волосся від got2b, який всі активно використовують для вкладання брів є популярним ще з весни, коли про нього говорили всі навколо. Але останнім часом, коли Lamel випустила цей віск для брів фокус уваги дещо змістився. У мене є два засоби, якими я користувалась і можу їх порівняти та обрати фаворита, адже я його маю точно) Поїхали)

Я полюбила свої брови рівно відтоді, як почала їх вкладати. До того я і вищипувала, і стригла, нічого не допомагало, тож питання стайлінгових засобів для брів для мене було актуальним завжди.

У мене темні, достатньо товсті та жорсткі волосинки, які полюбляють падати вниз, створюючи якийсь втомлений, опущений та закритий погляд. Саме тому раніше я намагалась дещо підщипати брови, щоб його відкрити, тоді коли вартувало просто нормально вкладати.

Я перепробувала купу купезну всяких, гелів, мил, тушей і подібного. Моїм фаворитом тривалий час був гель від бренду, який я не хочу згадувати. Він єдиний міг зафіксовати мої брови і тримати їх цілий день. Тому, після 24 я почала трошки переживати, чим користуватись далі, і якраз попала на хвилю популярності жовтенького тюбика від got2b і назавжди забула за цю проблему)

А от близько двох тижнів тому я розповідала про свої покупки, в тому числі віск від Lamel (https://club.makeup.com.ua/looks/21083/).

Що ж, поїхали)

Ми маємо тюбик доволі великий, у якому міститься 150мл стайлінгового засобу.Нам обіцяють веганську формулу та упаковку, зроблену на 50% з переробленого пластику і це приємно.

Сам засіб біленького кольору і він доволі густий. Треба натиснути, щоб щось вилізло, тому не потрібно переживати, що щось може текти і тд.

На жаль, пальцем ми його не нанесемо і для цього стайлінгу потрібна додаткова щіточка для вкладання. Її можна купити, як окремо (що зробила я), так і використовувати вже існуючі щіточки, які часто є на олівцях для брів.

Засіб дуже економний, я користуюсь цим клеєм десь з липня і у мене немає зверху десь 2см, при тому, що звісно першочергово його і не було до самих країв.

Я наношу небагато, одразу на щіточку і прочісую брови, спочатку проти росту, потім за. Зачісую трошки догори, але не занадто)

У стайлінга є легкий ненав'язливий аромат шампуню чи бальзаму для волосся, але це якщо внюхуватись)

В підсумку цей стайлінг доволі швидко підсихає і надійно фіксує брови. Фініш тут сухий, а бровки шовковисті, але жорсткіші за рахунок фіксації. Фініш я сказала би натуральний імені це дуже подобається. Читала, що у багатьох з'являється білий наліт, у мене цього немає і не було.

Віск для брів випускається у класному та стильному упакванні в рожево-фуксійних тонах з маленькою щіточкою. Прикольно те, що у воску дзеркальна кришка, дивлячись у яку можна не лише вкласти брови, але і зробити цілий мейкв польових умовах. Вонаневеличка, але дуже класно зменшує, томунавіть в таке малесеньке дзеркало влазить ціле обличчя і це дуже зручно. Я про це не думала взагалі, коли купувала)

Всередині отримуємо прозорий віск, який пахне подібно до клею ПВА та має 15г. Зручно, що цей віск не треба змочувати водою, як мило, вінстатньо м'якенький та легко набирається.

Цей віск дає, я би сказала, що вологий фініш та робить ваші брови трошки темнішими. Його також не потрібно багато і кількість можна варіювати. Ніякого білого налету тут також немає. Фіксаія хороша та надійна, особливо на початку. Але цей віск не висихає в щось гладеньке та приємне. Він скоріше залишається таким на 25% геле-воско-липкоподібним.Він не є липким, до брів нічого не липне. Але от якщо двома руками провести по бровам, то на брові з Lamel буде трохи затримуватись і ковзати важче.

Іноді під час вкладання, якщо ви любите вкладати спочатку проти, а тоді за ростом, майте на увазі, що зі стану проти ви можете не вичесати брови, або разом з волосками, як в мене було одного разу. Я зробила весь макіяж, гарно намалювала очі, пішла фіксувати цим воском і спочатку отримала фіксацію проти росту, а потім при спробах розчесати, отримала склеєну ниточку, замість брови, яку довелось ще раз вичесувати вже новою щіточкою.

Це я нанесла стайлінг з самого раночку і вже пройшло 9 годин і моїйфіксації нічогісінько не бракує. Брівки вкладені, тримаються цілий день до демакіяжу і мають дуже натуральний фініш. При бажанні можна зачесати просто догори, але я не дуже люблю такий вигляд, тому я за натуральну охайність) Якщо придивитись, тут брівки, хоч і вкладені, але волоски зберігають об'єм.

  • Використовувала кремовий хайлайтер від LN Pro в кутик та під брівку
  • Палетку-шоколадку Mint Chocolate
  • Гелеву китайську підводку
  • Консилер-шайбу від Catrice

Тут, як я і писала, ми отримали більш вологий фініш. Багато хто пише, що подібне на ефект ламінування, але я ніколи не робила, тож не можу сказати.

Тут брови наче приклеєні до шкіри і позбавлені об'єму. Але тримаються добре.

Що ж, спочатку я вирішила розказати про кожен засіб, а потім провести порівняння.

УПАКУВАННЯ:

✅ Lamel - маленькі розміри, є дзеркальце та щіточка.

❌ got2b - стаціонарний формат. Для дому зручно, а возити десь з собою ні. Також у комплекті немає щіточки і потрібно купувати додатково. Потенційно можна його перелитти у маленьку баночку, але ще не пробувала.

КОМФОРТ НАНЕСЕННЯ

❌ Lamel - може склеювати всі волоски докупи в ниточку, іноді є потреба прочісувати і вичісувати чистими щіточками, щоб досягнути бажаного результату.

✅got2b - безпроблемний. До застигання можна вкласти брови у будь-якому напрямку. Більш пластичний та не фіксує в ниточку.

РОЗХІД

❌ Lamel - Я користувалась цим воском рази 3-4 і я вже бачу заглибинку у баночці. Тож підозрюю, що за півроку-рік активного використання він може завершитись.

✅got2b -користуюсь щодня з літа. І користуватимусь ще роками, бо гелю просто купа купезна. Розхід трошки є, але він мінімальний. Але це і не дивно, бо продукту більше в 10 разів.

ЦІНА

❌ Lamel - 150-190 грн. Мені вдалось купити на акції за 84 грн. Тому вважаю ок. Але за повну вартість краще купити got2b, якого вистачить значно на довше.

✅ got2b - 175-200 грн. Я купувала за 182 грн. Абсолютно вартує своїх грошей.

ФІНІШ (суб'єктивно)

❌ Lamel - мені не подобаються такі зализані брови позбавлені об'єму і якийсь такий не восково-резинуватий фініш на самій брові. Немає об'єму. Брови просто приклеєні до шкіри.

✅ got2b - брови мають натуральний об'ємний фініш, але, якщо нанести на шкіру вона може блищати і мати тоненьку плівочку, яка буде помітною. Я вже навчилась наносити акуратніше, тому все ок.

ТРИВАЛІСТЬ ФІКСАЦІЇ

❌✅ Lamel - тут непогана фіксація, але якщо на вулиці спекотно, ви зіпріли, чи волого, може дощ, то вона начно послабиться. + якщо чимось зачепити брови, скажімо светром, курткою, або рукавом випадково, вони можуть трошки поїхати, або отримати цей склеєний вигляд. Тому наче і +, але і не супер.

✅✅ got2b - фото 9 годинного результату. Зазвичай змиваю мейк через годин 12 і брови ЗАВЖДИ на місці. Навіть оці всі протирання, дотики і тд не впливають. Хіба звісно, якщо почати їх вичісувати, тоді фіксація зникне, але нащо це робити?)

Я чесно дала шанс Lamel, але якось після кількаразового використання не отримала захвату зовсім. У мене і так темні брови, мені не подобається, що з Lamel вони за рахунок цього вологого фінішу виглядають ще темнішими.

Також тактильно мені не дуже імпонує цей не до кінця наче висохший фініш на брові. І не подобається приклеєні до шкіри, позбавлені об'єму волоски.

Тому я дуже рада, що не придбала його за повну вартість, а купила лише за 84 грн.

А моїм фаворитом та засобом, який на роки вкрав моє серденько залишається стайлінговий клей від Got2b. Надійно, тривало, натурально. Я задоволена абсолютно усім. Він прекрасний. Люблю великою любов'ю і це просто мій мастхев. Можу щиро рекомендувати.

З іншого боку я цілком свідомо розумію, що багатьом дівчатам навпаки подобається оцей вологий фініш брів. Тому я постаралась максимально наглядно все показати :)