Євгенія 👩

А крем виявився дуже непоганим 👌

А крем виявився дуже непоганим 👌
А крем виявився дуже непоганим 👌
А крем виявився дуже непоганим 👌

Всім привіт✌️

Живильний крем для сухої шкіри Tink Nourishing Hyaluronic Acid, я отримала в подарунковому боксі за участь у челенжі "Made in Ukraine", допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/18803/.

Тоді, я оминула цей крем, бо для моєї комбінованої шкіри він показався важкуватим, особливо в спекотну пору року. У результаті, затест трапився аж в кінці жовтня, коли у мене був сильний нежить і ніс потерпав від лущення. Розповідаю що з цього вийшло👇

Крем представлений в акуратній баночці із пластику. Кришка відкручується, банку закриває міцно, не прокручується.

Під кришкою є додаткова захисна мембрана, яка постійно провалюється всередину баночки(.

Об'єм: 50 мл, але при цьому, баночка зовсім маленька. Витрата середня.

  • У баночці крем виглядає щільним, навіть якщо перевернути банку, то він не витікатиме з неї. Однак, текстура його дуже легка, ковзна, тане при зіткненні зі шкірою. На дотик крем м'який, пластичний та злегка силіконовий. У текстурі не відчувається липкості, жирності та маслянистості.
  • Аромат приємний, фруктовий, із легкою цитрусовою ноткою манго. Зі шкіри вивітрюється практично відразу, тому не викликає ніякого дискомфорту.

Наприкінці жовтня я захворіла, в мене був сильний нежить. Через те, що я постійно терла ніс, у мене з'явилися лущення і почервоніння по всьому носу.

Вирішила, що реабілітуватиму свій ніс цим кремом). Наносила його точково - на ніс, крила носа і трохи на перенісся.

Крем м'яко ковзає по шкірі, рівномірно розподіляється, не западає у пори. Вбирається протягом декількох секунд, не залишає на шкірі жирності, липкості та маслянистості.

У результаті, крем повністю прибрав лущення та почервоніння за 2 дні, чому я дуже здивувалася, тому що не очікувала від нього такого швидкого ефекту).

Сьогодні, цей крем став частинкою мого щоденного догляду. Він виявився цілком легким, не провокує активної роботи сальних залоз, не забиває пори і не викликає висипів.

З усіх 3-х кремів із подарункового боксу, саме Nourishing Hyaluronic Acid Cream став для мене приємною несподіванкою)

  • Непогане зволоження та легке живлення.
  • Захищає шкіру від стягнутості, після водопровідної води.
  • Пом'якшує, робить шкіру більш гладкою та шовковистою.
  • Прибрав лущення за 2 дні.
  • Комфортно лежить на шкірі.
  • Не викликав жодних алергічних реакцій.

Виробник ще обіцяв підвищення пружності та еластичності, але на моїй шкірі цей ефект не виявився). В цілому, можу сказати, що це цілком хороший, базовий крем на кожен день, який відмінно бореться з лущенням і дає гарне зволоження👌

Дякую за увагу 💕