Як зробити красивий тон обличчя? Огляд засобів для тонування та контурингу від Lamel
Третя частина огляду продуктів із боксу від Lamel. Тестуємо все для тонування та контурингу.😊
На черзі в нас заключна частина тестування засобів із подарункового боксу від Lamel. Я протестувала тональну основу Smart Skin Serum Tinted Foundation, пудру Smart Skin Compact Powder, консилер OH My Clear Face, BB Contour, BB Blush та BB Highlighter.👌
Підбір продуктів дуже цікавий. Тепер детальніше по кожній позиції.🧐
№1. Легка, зволожуюча основа – Smart Skin Serum Tinted Foundation
Я у захваті від цієї основи.🥰 Неймовірно приємна текстура. Засіб легко лягає на шкіру, я пробувала тушувати і пензлем, і спонжем – в обох випадках нанесення дуже легке і тонке. Добре перекриває дрібні недоліки та легкі почервоніння. Не впевнена, чи впорається ця основа з чимось більш серйозним, але в цілому зі своїм завданням він справляється на 100%.👌 Крім того, після основи шкіра відчувається зволоженою.
Також продукт має SPF 30, що теж приємно.
Я протестувала 2 відтінки:
- 401 Porcelain – ідеально підійшов для моєї білої шкіри.👌
- 402 Beige – гарний теплий, світло-бежевий відтінок.
Обидва тони мають гарний, трохи наче «вологий» фініш.
№2. Матування шкіри – Smart Skin Compact Powder
Прекрасне доповнення до тональної основи цієї ж серії. Приємна, шовкова текстура добре лягає на шкіру вирівнюючи колір та усуваючи жирний блиск. Вона дає досить легке покриття, тож зовсім не обтяжує макіяж.
Хочеться відмітити дуже зручне пакування.👌 Під пудрою є додатковий відділ із дзеркальцем та спонжем для нанесення засобу.
Я тестувала відтінок 402 beige – світлий з теплим підтоном.
№3. Висвітлення та маскування – консилер OH My Clear Face
Мені продукт сподобався, навіть дуже. Добре перекриває синці під очима (моя часта проблема🙈), а також зайві почервоніння на шкірі.
Текстура приємна, наноситься дуже легко. До речі, окрім аплікатора для нанесення в пакуванні передбачено і аплікатор для розтушовки. Мені зручніше користуватися спонжем чи пензлем, але вбудований теж непогано справляється із завданням.
Протестувала 2 кольори:
- 401 світло-бежевий – більш світлий і з холодним підтоном.
- 402 глибокий бежевий – трохи темніший і більш теплий.
Зустрічала відгуки, щодо сушіння… Я особисто поки що нічого подібного не помітила, хоча в мене дуже чутлива шкіра. Можливо це індивідуально.
№4. Створюємо природні тіні – BB Contour
Які і у попередніх засобів, текстура у контура дуже легка. Він просто наноситься і добре та швидко тушується.
Достатньо стійкий, гарно тримається на шкірі, не скочується.
Підтон тут скоріше холодний.
Зі своїм завданням створювати природну тінь на обличчі справляється на відмінно.
№5. Натуральний румʼянець – BB Blush
Чудові кремові рум’яна мають легку текстуру, завдяки чому їх дуже просто розтушовувати звичайним пензликом. Крім того, BB Blush дуже пігментовані, тож витрата продукту мінімальна.
Вони мають натуральний фініш і прекрасно освіжають макіяж.
Я тестувала 2 відтінки:
- 401 tea rose – приємний рожевий колір з теплим підтоном.
- 402 pink blossom – теж рожевий, але більш холодний.
Постаралась показати різницю, але на фото не дуже добре відно.
№6. Неймовірне сяяння – BB Highlighter
Це сяяння просто любов.😍 У продукту прекрасна консистенція, яку легко наносити і тушувати пензликом. Для створення легкого блиску потрібно зовсім трохи продукту, якщо бажаєте більш виражений ефект, то нанесіть більше засобу.
2 прек расні кольори для різних макіяжів:
- 401 pearl – більш світлий і холодний тон. Мій фаворит.🥰
- 402 sunstone – трохи темніший і тепліший колір.
Єдине, у румʼян, хайлайтеру і контуру немає аплікатору, тож важливо наносити обережно, щоб не переборщити.
В макіяжі всі продукти виглядають дуже гармонійно і прекрасно поєднуються.👌
Продуктами для створення тону шкіри і контурингу я задоволена, особливо навіть немає до чого прискіпатися.😊 Про співвідношення ціна/якість, я взагалі мовчу – це дуже круто.👌
Щиро дякую за увагу.💗
Коментарі (0)