Свідома клієнтка

Крем від куперозу, який дійсно допомагає

Крем від куперозу, який дійсно допомагає

Купероз у мене з’явився 5 років тому. Купероз це не лише сіточка капілярів, а й реактивність шкіри: шкіра реагує на перепади температури, холодний вітер та центральне опалення під час холодного сезону. Уявіть собі, що чим гарячіше в приміщенні зимою, тим більше дискомфорту ви відчуваєте в шкірі, вона ніби також нагрівається зсередини. Здорову шкіру, як і інший здоровий орган, людина не має відчувати.

За ці роки я не раз цікавилась тим, як позбутись куперозу в домашніх умовах і зустрічала різні поради, виділю з них дієві:

— вмиватись лише теплою водою, не холодною, не гарячою

— уникати бань та саун

— не протирати обличчя кубиками льоду

— очищувати шкіру м’якими засобами

— уникати простого спирту в косметиці

— не вживати гостру та пряну їжу

— не зловживати алкоголем та палінням

— захищати шкіру від ультрафіолетового випромінювання

Все це я робила, однак, потерпала кожну зиму, я пробувала різні креми, заспокійливі та спеціальні від куперозу, значно дорожчі ніж цей крем, нічого не допомагало мені забути про мою шкіру та перестати її відчувати взимку, і от нарешті я знайшла крем, який реально працює, і вперше за 5 років я не відчуваю дискомфорту від опалювального пристрою.

Навряд чи він прибере ті мої капіляри, які вже добре видно, однак я відчуваю, що цей крем дійсно покращує кровообіг, відповідно видимі капіляри менш помітні, а невидимі тепер мають значно більше шансів прожити довге та здорове життя, до того ж чим краще кровообіг у шкірі, тим повільніше вона старіє.

Крем йде в рефілі, який точно уміщається в пластикову баночку, це точно не те упакування, яке я мріяла спробувати, але за ефект, ще й у співвідношенні з його ціною, я готова купувати ці рефіли завжди. Він без запаху, він без ароматизаторів ❤️ та приємно відчувається на шкірі, роблячи її шовковою. Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття ❤

Що мене зацікавило у складі?

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Pentylene Glycol, Dipropylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetearyl Alcohol, Squalane, Panthenol, Shea Butter Ethyl Esters, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Butylene Glycol, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Arnica Montana Flower Extract, Arnica Chamissonis Flower Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Malpighia Glabra Fruit Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Enteromorpha Compressa Extract, Polysorbate 20, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Linum Usitatissimum Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Allantoin, Troxerutin, Lecithin, Sorbitol, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Decylene Glycol, Sodium Phytate, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Triethanolamine, Sodium Lactate, Phenoxyethanol.

Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer — якісний, дорогий полімер

Squalane — близький нашій шкірі сквалан

Panthenol — пантенол ми всі знаємо

Palmitoyl Tetrapeptide-7 — сигнальний пептид Матриксил-3000, який стимулює шкіру виробляти колаген

Arnica Montana Flower Extract — екстракт арніки, що містить флавоноїди

Aesculus Hippocastanum Seed Extract — екстракт кінського каштана, один із небагатьох рослинних екстрактів, що визнаний офіційною медициною, він часто зустрічається у засобах від варикозу

Sodium Ascorbyl Phosphate — стабільна форма вітаміну С

Troxerutin — троксерутин, якраз рутин входить до складу медичного препарату “Аскорутин”, який радять пропивати курсами два рази на рік для зміцнення судин

Сказати, що я задоволена цим кремом, це не сказати нічого, це ідеальний зимовий крем для шкіри з куперозом, до того ж моя чутлива шкіра навколо очей теж добре його сприйняла.

Тепер я ще більше хочу спробувати в майбутньому й інші продукти цієї марки, як то СС-крем з захистом від сонячного випромінювання, щодо якого є багато відгуків польською мовою, про те як добре він підлаштовується під колір шкіри та маскує “зірочки”, тонік з нової серії з геспередином та лосьйон для тіла.

Більше про те, як доглядати за шкірою з куперозом вдома: https://club.makeup.com.ua/post/23158/

Про дієві компоненти косметики від куперозу https://club.makeup.com.ua/post/31553/