Шовкові резинки для волосся. Чи підходять вони для кучерів?
Шовк - це натуральна тканина виготовлена з ниток шовкопрядів. Здавна ця речовина використовується в косметології. Але дівчатка з кучерями знають що шовк це найкращий матеріал для волосся.
Я власниця хвилястого волосся, яке плутається, пушиться, заламується. Якщо за волоссям правильно доглядати то такі проблеми зникають. І, як не дивно, шовк це один з основних матеріалів що допомагає зменшити ці прояви.
Я користуюсь частково Curly Girl Method про який ви можете почитати тут
Curly Girl Method або метод кудрявої дівчинки. Як доглядати за хвилятстим волоссям. Part 1
https://club.makeup.com.ua/post/20846/
Curly Girl Method або метод кудрявої дівчинки. Як доглядати за хвилятстим волоссям. Part 2
Навіщо саме шовкові резинки
Отже, шовк має специфічну структуру тканини. Він є дуже гладким, мяким і еластичним.
- Гладкість та еластичність дозволяє резинці скользити по волоссю і не підіймає його, не спушує і не пошкоджує
- М'якість дозволяє уникнути заломів. Я ношу шовкову резинку 7-8 годин і після зняття немає залому в місці де була резинка
Після саме шовкових резинок волосся не січеться і не пошкоджується.
До речі я користуюсь не тільки шовковими резинками. Дуже корисно використовувати шовкову наволочку. Тоді вночі полосся не треться об бавовну, яка є більш жорсткою. Якщо я спала на шовковій подушці, то вранці майже не треба поправляти кучері, бо вони гладкі та не сплутані. А ось після бавовняної завжди на голові чорті що
Також в продажу є шовкові тюрбани що б можна було в них спати. Вони мають такий самий ефект. Але я ще такого не маю.
Мої враження від резинок MakeUp
Я обрала пару в класичних відтінках: чорний та бронзовий. Мені здається що на повсякдень це найкращий варіант. Бронзовий відтінок наживо виглядає дуже гарно. Такий собі благородний колір.
Резинки прийшли в картонній коробочці.
На дотик тканина м'яка і ніжна. На сайті вказано що це саме натуральний шовк. Буває ще синтетичний шовк який теж гарний і для волосся підійде.
Сама резинка достатньо туга. Моє волосся тримає в два оберти добре. Немає бажання постійно поправляти її.
Після 7 годин носіння заломів не з'явилось і це добре.
Загалом мені резинки сподобались. Єдине що я люблю що б сама гука всередині була менш тугою. Але це дуже суб'єктивно.
✔️виготовлені з органічного шовку
✔️ не руйнують структуру волосся
✔️ не залишає заломів
✔️ гарний колір
❌ трохи за туга гумка всередині
Отже від мене
★★★★☆
Як доглядати за шовковими резинками
- Прати вручну делікатним порошком. Я перу резинки раз на 2-3 тижні
- Сушити на повітрі без використання прямих сонячних променів або батереї
- Не залишати резинку в затягнутому вигляді. Завжди розправляйте коли знімаєте з волосся.
Ці прості правила догляду дозволять продовжити термін життя ваших резинок
Якщо цікава тему догляду за кучерями то ось ще кілька відгуків
Tangle Teezer чи Janeke? Порівняння двох культовий гребінців
https://club.makeup.com.ua/post/21347/
Кондиціонер з популярної лінійки для кучерявого волосся Davines Love. Досвід використання 2 місяці
Коментарі (0)