Фісташка

Tangle Teezer чи Janeke? Порівняння двох культовий гребінців

Tangle Teezer чи Janeke? Порівняння двох культовий гребінців

У мене є один гребенець Janeke і два від Tangle Teezer (один з ручкою а інший подорожній з кришечкою). Я використовувала їх більше року і зробила для себе висновки, що ж краще що гірше, шо кому підійде.

Моє волосся: кучеряве, фарбоване, тонке.

Доречі про те як я користую кучерявим методом можете почитати тут:

Curly Girl Method або метод кудрявої дівчинки. Як доглядати за хвилятстим волоссям. Part 1

https://club.makeup.com.ua/post/20846/

Curly Girl Method або метод кудрявої дівчинки. Як доглядати за хвилятстим волоссям. Part 2

https://club.makeup.com.ua/post/20977/

Була в мене і велика версія і міні. Велика була десь два роки тому і вона вже все....

Щітка виглядає гарно. Мені подобається що є дуже широкий вибір кольорів. КОжен зможе знайти собі по смаку.

Зубчики розташовані доволі щільно, і цього достатньо що б прочесати моє волосся. Кінчики не гострі і не дряпають голову.

Зубчики виконані з мякого гнучкого пластику, а також є різна довжина їх, що дозволяє розплутувати волосся. Гребінець не тягне за волосся, не видирає волосини прирозплутуванні вузлів. Дійсно розплутує делікатно і обережно.

Ручка зручна. Можу використовувати її як в душі для розчісування з кондиціонером так і на сухому волоссі. Сухе я розчісую тільки коли випрямлюю його. Кучері не розчісую в сухому стані. Розмір дозволяє тримати гребінець в сумці, або брати в подорожі. Віне не займає багато місця.

У мене зубчики почали вигинатись після 8 місяців використання. Я змінюю гребінці десь раз на рік, тому для мене це не проблема.

Загалом я дуже задоволена цим гребінцем. Вважаю його ідеальним для прочісування прямого сухого волосся

В продуктах відмічена не точно така ж як в мене, але це була найбільш близька до моєї.

Брала цю малютку для сумки. Не люблю носити в сумці гребінці без кришечки. Зубчики за все чіпляються, в них може заплутуватись ниточки і т.д.. Це не дуже гігієнічно та і не супер зручно. Тому взяла ось цей компактний

Сам гребінець має ті ж самі характеристики як і версія без кришечки. Ті самі зубчики і та сама дія на волосся. Кришечка закривається міцно і не злітає з гребінця в сумці. Це дуже важливо.

Я в захваті від кольорових рішень в цій серії. Виглядає супер естетично. Дуже приємно користуватись такою красою.

Форма гребінця зручно лягає в руку і не вислизає при розчісуванні. Теж використовую тільки на випрямлене сухе волосся, і звичайно не в душі. Внаслідок відсутності ручки вона постійно вислизає. Але справедливості заради вона і створена була для іншого.

Шикарна річ. Однозначно рекомендую

Ось цей гребінець - одна з останніх покупок. Надивилась відгуків, начиталась статей і вирішила теж спробувати.

Дуже подобається форма гребінця. Вона широка і дозволяє одночасно прочісувати велику кількість волосся. Також широкий вибір кольорів. Сама основа виконана з пластику який дуже приємний на дотик.

Зубчики розташовані менш щільно ніж в попередніх гребінцях. Також сам пластик з якого вони зроблені більш м'який. Так це дозволяє зе більш делікатно прочісувати волосся і не травмувати його. Але на жаль він наврядчи підійде тим у кого волосся заплутується дуже сильно. Враховуючи м'які зубчики і їх густину, знадобиться більше часу зо б розплутати колтун.

Для мене це найкращий вибір, бо я користуюсь кучерявим методом. Це значить що розчісую я волосся тільки в душі з кондиціонером. Цей гребінець легко пропускає через себе воду, піну, швидко сохне. Дуже турботливо розплутує волосся, навіть найбільш заплутані частини (бо кондиціонер допомагає).

Для тих хто користується кучерявим методом, або просто розчесує волосся в душі - тільки Janeke. Зручна, делікатна, швидко сохне, легко мити. Також рукомендую для прямого волосся що не схильне до сплутування в вузли, бо цей гребінець більш делікатний.

Якщо треба щось в сумку то компактна від Tangle Teezer 100% буде гарним вибором. Гарно лежить в руці, зручна форма, розмір і кришечка. І неймовірний дизайн.

Ну і для дому для волосся схильного до сильних сплутувань я б порадила повнорозмірну Tangle Teezer. Вона краще прочісує волосся і допомагає з найменшими пошкодженнями ці колтуни розплутати.

Міні версію я б більше не брала. Вона не настільки зручна в сумку, як компактна. при цьому не така зручна для використання вдома як повнорозмірна. Для мене виявилась варіантом і не туди і не сюди.

Для себе я обрала такий варіант: вдома маю саме Janeke, а в сумочці ношу Tangle Teezer Compact

Ось такі мої суб'єктивні висновки після використання цих гребінців.