Mandarinka

Відновлюючий шампунь Nua з екстрактом вівса

Відновлюючий шампунь Nua з екстрактом вівса

Вітаю! Цей шампунь я обрала за відгуками на сайті, раніше взагалі не звертала уваги на цей бренд. Але після вивчення інформації про цю марку, вирішила спробувати. Оскільки я мию голову щодня, у мене значне споживання шампуню, тому в одному з замовлень я вирішила купити шампунь Nua з екстрактом вівса і насінням льону

Відновлюючий шампунь Nua з екстрактом вівса

Шампунь досить рідкий, має приємний золотистий колір, ймовірно, це пов’язано з екстрактом овса - виробник стверджує, що він є в складі засобу. Крім того, шампунь добре піниться - він економний у використанні, споживається не дуже швидко.

Аромат засобу специфічний, якщо у вас була маска Numero, то аромат цього засобу максимально схожий, запах однаковий за різкістю та яскравістю. Мені він сподобався, тому цей момент мене не збентежив, хоча я знаю, що багато хто критикує Numero за запах.

У мене жирний тип шкіри голови - яким би шампунем я не користувалася, від найдешевших до найдорожчих - на наступний день після миття - у мене вже волосся стає жирним.

  1. Промиваю волосся водою, піню шампунь в долонях і наношу тільки на корені. Довжину мити не потрібно, вона промивається піною.
  2. Повторюю процедуру двічі з будь-яким шампунем, але вже з меншою кількістю.
  3. Використовую на довжину бюджетну зволожуючу маску для волосся або бальзам.
  4. На трошки підсушене волосся розпилюю спрей для легкого розчісування.

Важливо розуміти, що шампунь відповідає лише за якісне очищення шкіри голови. Не варто очікувати від нього відновлення, живлення або зволоження, незважаючи на те, що виробник обіцяє.

Обіцянка виробника: "Екстракт насіння льону багатий поліненасиченими жирними кислотами, які живлять шкіру голови, нормалізують кислотно-лужний баланс і запобігають пересушуванню, що допомагає уникнути виникненню свербіння та лупи."

Забавно, що виробник обіцяє позбавити вас лупи, але у мене шампунь її викликав! Спочатку я помітила, що протягом дня починається легкий свербіж голови: трохи тут, трохи там. Через кілька днів вже була лупа!

Оскільки всі інші засоби для догляду не наносилися на шкіру голови, то вони не могли повпливати на виникнення лупи.

Я вирішила використати бюджетний пілінг для шкіри голови для глибокого очищення: https://club.makeup.com.ua/post/20439/

Далі користувалась іншим шампунем, а через певний час вирішила дати шампуню Nua другий шанс, але знову повторився попередній результат - свербіж, якого бути не повинно.

✅ Дуже бюджетний шампунь - хороша ціна, великий об'єм засобу.

✅ Економічне використання - шампунь добре піниться, отже вистачить надовго.

❌ Шампунь викликав спочатку свербіж, а потім лупу

❌ Не підійшов для мене для щоденного використання.

На жаль при такому результаті ні користуватися ні рекомендувати засіб я не можу. Для мене пуста трата грошей. 0/5 і не рекомендую.

______

Зверніть свою увагу на цей проф шампунь для жирного волосся: https://club.makeup.com.ua/post/20382/