Палетка O’BAYS Rich Brown Palette
O’BAYS Rich Brown Palette я отримала на заході до першої річниці клубу, а саме за проходження квесту. Давайте разом глянемо на цю красуню-палітру.
O’BAYS Rich Brown Palette зібрала у собі шикарні базові відтінки з натяком на теракотовий. Мені дуже кортіло її спробувати.
Я вирішила протестити O’BAYS Rich Brown Palette без жодних допоміжних засобів, як от база чи навіть консилер. Лише чиста шкіра. Свотчі робила у два торкання пальцями, аби всі відтінки були в одинакових умовах. Поїхали:
- Красивий тілесний відтінок, який, як бачите, ідеально підходить моїй шкірі. Трішки пилить. Піментований, проте хотілося б ще більше віддачі від нього. Лягає рівномірно. Можна використовувати в якості базового відтінку, на який будемо наносити інші кольори.
- Один із найпігментованіших. Дав шикарне перекриття з першого ж проведення пальцем по шкірі. Менше пилить, більш масний на дотик, проте під пальцем не тане. Справді чудовий.
- Менш пігментований за 2, проте також гарно себе веде. Шиммер не осипається, добре закріплюється на шкірі. Колір красивий, проте я боюся використовувати його надто багато, аби не отримати ефект запалених очей.
- Непоганий матовий відтінок. Пилить, проте достатньо пігментований, лягає більш-менш рівномірно.
- З матових відтінків має чи не найкращі властивості, достатньо пігментований та рівномірно лягає навіть при нанесенні пальцем.
- Цей відтінок чомусь не лягає рівномірно, та ще й відчувається брак пігментації. Я очікувала глибокий шоколад в один прохід пальця, проте не отримала бажаного результату навіть після двох проходів. На очах з підложкою у вигляді відтінку 1 веде себе краще, проте все одно не те, на що я сподівалася, побачивши рефіл.
А ось і мій макіяж з O’BAYS Rich Brown Palette
Вирішила спробувати одразу максимальну кількість відтінків одночасно. Довершила все підводкою O’BAYS Perfect Eyeliner. Макіяжі очей - то не моє, проте надіюся, що суть передала.
Стійкість без бази очікувано не така висока: через 3-4 години макіяж почав виглядати гірше, став потроху осипатися. З іншого боку, я ніколи не використовую тіні без бази чи банального консилера. Навіть якщо це дорогі чи професійні бренди (маю палетки ABH, Tartelette, Bobby Brown, Inglot та інші).
В підсумку, оцінюючи об'єктивно з врахуванням вартості, можу сміливо ставити 4 з 5. Найбільшим розчаруванням виявився відтінок 6, бо я так і не отримала свій омріяний насичений шоколад в один-два проходи.
Коментарі (0)