Strange Love

Палетка O’BAYS Rich Brown Palette

Палетка O’BAYS Rich Brown Palette

O’BAYS Rich Brown Palette зібрала у собі шикарні базові відтінки з натяком на теракотовий. Мені дуже кортіло її спробувати.

Я вирішила протестити O’BAYS Rich Brown Palette без жодних допоміжних засобів, як от база чи навіть консилер. Лише чиста шкіра. Свотчі робила у два торкання пальцями, аби всі відтінки були в одинакових умовах. Поїхали:

  1. Красивий тілесний відтінок, який, як бачите, ідеально підходить моїй шкірі. Трішки пилить. Піментований, проте хотілося б ще більше віддачі від нього. Лягає рівномірно. Можна використовувати в якості базового відтінку, на який будемо наносити інші кольори.
  2. Один із найпігментованіших. Дав шикарне перекриття з першого ж проведення пальцем по шкірі. Менше пилить, більш масний на дотик, проте під пальцем не тане. Справді чудовий.
  3. Менш пігментований за 2, проте також гарно себе веде. Шиммер не осипається, добре закріплюється на шкірі. Колір красивий, проте я боюся використовувати його надто багато, аби не отримати ефект запалених очей.
  4. Непоганий матовий відтінок. Пилить, проте достатньо пігментований, лягає більш-менш рівномірно.
  5. З матових відтінків має чи не найкращі властивості, достатньо пігментований та рівномірно лягає навіть при нанесенні пальцем.
  6. Цей відтінок чомусь не лягає рівномірно, та ще й відчувається брак пігментації. Я очікувала глибокий шоколад в один прохід пальця, проте не отримала бажаного результату навіть після двох проходів. На очах з підложкою у вигляді відтінку 1 веде себе краще, проте все одно не те, на що я сподівалася, побачивши рефіл.
Палетка O’BAYS Rich Brown Palette

Вирішила спробувати одразу максимальну кількість відтінків одночасно. Довершила все підводкою O’BAYS Perfect Eyeliner. Макіяжі очей - то не моє, проте надіюся, що суть передала.


Стійкість без бази очікувано не така висока: через 3-4 години макіяж почав виглядати гірше, став потроху осипатися. З іншого боку, я ніколи не використовую тіні без бази чи банального консилера. Навіть якщо це дорогі чи професійні бренди (маю палетки ABH, Tartelette, Bobby Brown, Inglot та інші).


В підсумку, оцінюючи об'єктивно з врахуванням вартості, можу сміливо ставити 4 з 5. Найбільшим розчаруванням виявився відтінок 6, бо я так і не отримала свій омріяний насичений шоколад в один-два проходи.