Kizza

Осінні порожні баночки - декоративка🍁

Осінні порожні баночки  - декоративка🍁

Так, я знову загубилась. Але на цей раз ми підчепити ковід. І, як би то не звучало, додому принесла його я. Де піймала, як піймала хз, але то факт. Наразі все ніби ок. Але дуже сильна втомлюваність. Чоловік сміється, що я вже другий раз ковід додому принесла замість чогось смачного🤣😅

Але повертаємось до наших викидушок.

Розпочну з тонального продукту Shiseido Synchro Glow.
Він балдьожний. Чесно. Я його залюбки користувала. З величезних плюсів - він не містить спирту, він містить купумільйон поживно-корисних компонентів. Він слабко ароматизований. Самі плюси. Непогано криє, покриття можна нашарувати до середнього.
У мене була проблема. Не могло все бути ідеально 😅.
Якщо я його більше трьох днів поспіль користувала - у мене починалась висипка. Так, суперпоживний склад це і благословення для тонального і прокляття водночас.
Але не дивлячись на це я його використала повністю, причому навіть розкрутила і пензликом виймала залишки на стінках.
Чи куплю - можливо🤔. Чи пораджу - так, але з обережністю✅.

Missha. Simple Missha. Я люблю його. Мені з ним ок. Про нього туть: https://club.makeup.com.ua/post/5691/
Його або люблять, або ненавидять. Я з першого загону🤣😻
Я раджу і куплю✅✅.

Туш O'bays.
Вона засохла, і перестала норм фарбувати. Тому у викидушки. Куплять не буду. Але туш була непогана і вона мені дуже сподобалась. Але швидко засохла, тому рекомендувати не буду. Проте, якщо ви хочете підтримати виробника - то можна купляти.

Свотчі і досвід туть: https://club.makeup.com.ua/post/3434/

Туш для брів з фіброю L'Oreal. Наскільки мені відомо, цю лінійку прикрили або перезапустили. Тому довго не буду говорити про неї. Було класно. Але трохи складно було користуватись через фібру. Але робило брови а-ля Кара Делевінь. Мені подобалось)

У мене щось сталось з відтінком COY. Не скажу що його дуже часто користувала, але пігмент кудись дівсь.
Скажу так, засіб ще є, але він напівпрозорий. Я думаю, що він закінчився. Тому всьо - у викидушки. Про тест цього відтінку перепічкою туть: https://club.makeup.com.ua/post/15069/

Чи куплю - звісно так, чи раджу - звісно так✅✅.

Я нею користувалась з задоволенням, тут і синюшний, і світлий і рожевий. З мінусів - вони на білій підложці. А ще вони доволі крихкі. В мене розбились. Купляти не буду, адже маю ще хайлайтери, які теж треба користувати🤣😅
Чи подобалось користуватись - так, ✅чи куплю - ні. ❌Чи раджу? Якщо вас не хвилює біла підложка - то це прикольний варіант.

Трійка гігієнічнок.
Тут вже закінчився термін придатності. І якщо Nivea I Colour Intense були в активному користуванні (про це свідчить скільки їх лишилось).

Про Nivea щось говорити довго говорити не буду, адже це дуже старий продукт на ринку, я от майже росла разом з цими помадками.

Colour Intense - це 100% какао масло з всіма його плюсами і мінусами. Я його користувала на ніч. Намагалась дуже жирненько наносити.

А от з Shakylab любові не сталось. Але вона зіпсувалась тому теж йде у викидушки.

Про ці продукти в мене ж окремий старезний допис: https://club.makeup.com.ua/post/1821/

Користувала для макіяжу, який мені не сподобався і я його не викладала. Там я трохи підфарбувала волосся. Змивається прям жахливо, волосся після нього суперсухе. Остаточно вимила раз на 4-5. Не зря написано - для коренів😅

Своє діло робить, куплю, як знадобиться тимчасово змінити колір волосся,тому напевно таки рекомендую✅✅

На фото я в шоці, бо маленьке рученятко вирішило спробувати мейк на стійкість 😅🤣

Якщо цікаво про той мейк, в мене збережені етапи нанесення макіяжу) Тому можу організувати допис😅😉

З декоративкоб важко збирати викидушки, бо тут філософія "спочатку використай - потім купляй" не діє😅 Отак вийшло, що, якщо в догляді я виважено ставлюсь до кожної покупки, то з декоративкою мені важко втримати свої бажання в кулачку. І виходить - одна помада закінчилась, а на її місце приходять дві, а то і три😅 Така собі декоративна гідра в мене. І ви ж розумієте - це всьо треба, без цього ну ніяк 🤣🤣🤣🤣

Дякую за увагу, а вже в процесі підготовки дописа про другу нову помаду 🤫🫣