Nata_Po

Сироватка з бджолиною отрутою від Benton

Сироватка з бджолиною отрутою від Benton

Хороша сироватка, не липка з гарними зволожувальними властивостями. Розхід достатньо невеликий. Зручна у використання. Особисто я використовувала і зранку, і вдень, залишилась абсолютно задоволеною. Детальніше - нижче)

Раніше у мене був доволі простим та незаморочливим догляд. Але скоро вже буде рік, як я почала піклуватись про свою шкіру.

Цю сироватку я купила навесні, оскільки натрапила на гарну ціну і подумала, а чому б ні. Тоді я ще не заглиблювалась у поняття активів, діючих речовин, та і в цілому придбала її як ще один етап догляду та зволоження, бо це стильно, модно, молодіжно)

Вона прозора, доволі рідка, але все ж такої більш кисільної консистенції, легко розподіляється, швидко всмоктується і залишає такий ледь-ледь вологий фініш, але я сироватки ЗАВЖДИ закриваю кремом, тому питання липкості для мене доволі відносне, але вона не липкою, просто ледь вологою.

Влітку, коли було неймовірно спекотно я практично відмовилась від використання сироваток, або брала їх лише на вечір, оскільки обличчя дуже швидко перетворювалось на млинець. Тому частіше лише наносила СПФ і все.

От якось так сталось, що коли ви підібрали свою схему догляду, зрозуміли, що саме потрібно вашій шкірі, чи зволоження, чи живлення, чи боротьба з висипаннями, коли власне ви зрозуміли, що вам підходить і знайшли базові засоби, то все решта може лише доповнювати і покращувати)

От так сталось і в мене. У мене була комбінована шкіра з ділянками сухості, іноді подразненнями, кірочками і подбіним. Щось таке як еквівалент локального атопічного дерматиту. Але після того, як я внормувала догляд, ця проблема вирішилась, на щастя, і я не можу сказати, що моє життя поділилось на ДО та ПІСЛЯ використання сироваток.

Це якась така мила і приємна складова догляду, яка додає зволожження, заспокоює шкіру, є гарною основою для нанесення крему. Але я не відчула, що помолодшала на 25 років і стала немовлям, як і не побачила, що всізморшки зникли, або ж шкіра стала більш еластичною. Але, це не тому, що цього не відбувається, просто я бачу своє обличчя щоденно по декілька разів. Розгладження зморшок, наповненість і тд це питання не одного дня, а скоріше накопичувальний ефект від правильного догляду, включно зі способом життя.

Але я абсолютно забула про свербіж на обличчі від сухості, забула про ті страшні лусочки і почервоніння. ПОВНІСТЮ. Останній раз з цим стикалась минулої зими і я вважаю, що це вже топ.

Та і крім того, найбільшу дієвість від догляду можна побачити на проблемній шкірі з висипаннями, де доволі чітко можна простежити до/після.

А моєю базою є якраз велика баночка крему від CERAVE, і якби мені сказали залишити 1 доглядовий засіб, - це був би він - https://club.makeup.com.ua/post/12446/

Мені ця сироватка сподобалась) Вона безпроблемна у використанні, на ній не скочується ні крем, ні косметика. Вона класно заспокоює і зволожує.

Тому я абсолютно нею задоволена.

Але, мені дуже цікаво пробувати ще якісь нові доглядові засоби, тому скоріше за все буквально тут і зараз я її не купуватиму, але в майбутньому - цілком можливо)

Як бачите, у мене є всі шанси її завершити ще до 2024 року)