Ho-ho-holy lips!!
До Нового Року залишився тиждень, то саме час зібрати рейтинг моїх червоних помад 🎁
За останні рік-два я обросла великою (як для одної людини) колекцією червоних помад і зараз готова оцінити їх і навіть щось порадити Вам) Буду йти від найгіршої до найкращої
Свотчі з ліва на право: L'Oréal, Nyx, Chuttyevo, Bourjois, Maybelline
Maybelline Superstay Vinil Ink
Нажаль, я не можу приєднатись до табору шанувальників цієї помади. Відтінок, на мій смак дуже фіолетовий, постійно треба тримати в голові, що її треба струсити, щоб отримати щільний і не супер рожевий пігмент. Стійкість теж залишає бажати кращого, бо навіть легкого прийому їжі вона не переживає і починає зовсім неблагородно злазити шматками з губ.
За що можу її похвалити - це за те, що не дивлячись на її глянцевий блиск, вона доволі transfer-proof (поки ви не поїсте),за пару поцілунків пігмент не збіжить на вашого партнера
Bourjois Velvet Rouge Edition
Найлегша текстура, яку я пробувала, але зовсім не стійка і дуже прозора, тому треба нашаровувати, або наносити на олівець, що я і роблю. До того ж, відтінок Hot Pepper мені не дуже підійшов, тому олівцем ще й можна скорегувати колір.
Олівець Lamel 413
Мультитаскер від Chuttyevo Skincare у відтінку Femme fatale
Легенький бальзамчик на кожен день, надто яскравого відтінку ви не отримаєте, проте виглядає симпатично
Nyx Smooth Whip у відтінку Cherry Crème
Знахідка року! Вельветова текстура, щільний колір, стійкість не вражає, але принаймні сходить поступово і не відвалюється шматками
L’Oréal Color Riche у відтінку 120 Rouge St Germain
Мій фаворит ♥️ Сатиновий фініш, щільний колір і легка текстура, яку майже не відчутно на губах. Краще використовувати з олівцем, бо іноді вона намагається збігти за контур
Коментарі (0)