Круте ко мбо, придбане під впливом Makeup Club...і акцій!
Тут про якісну базову косметику за дуже смачну ціну😋 Гель для вмивання та крем для обличчя MERMADE💧
Думаю, більшість із вас пам'ятає цю масову розсилку косметики для обличчя Mermade з їх нової лінійки.
Я тоді не потрапила у перелік дівчат, що їх отримали і зооовсім не засмутилася (або трішки чи дуже трішки🥲)
Всі як одна писали позитивні відгуки на гель, пінку, скраб, тонік, крем для обличчя. Признаюся, що це мені здавалося спочатку надто дивним. Мало того, що я доволі скептично ставилася до цього бренду, не всі їх засоби подобалися, так ще й запуск лінійки для обличчя та волосся став несподіванкою)) Не вірила я, що їх косметика може бути ефективною і якісно, враховуючи вартість.
Так, я сама придбала шампунь та кондиціонер Mermade, які мені відразу дуже сподобалися. Огляд на дві баночки-малютки тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/22414/
Після закріплення моєї любові до бренду після крему та гелевого антисептику для рук, а згодом і засобів для волосся, я не довго думаючи придбала і засоби з лінійки для обличчя. Ними є Балансуючий гель для вмивання обличчя Mermade Wait! Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer та Зволожуючий крем для обличчя Mermade No! Boring Days Bioflavonoids & Vitamin E Calming & Moisturirizing Face Cream
Зазначу, що баночки для волосся та обличчя бренду Mermade я брала з собою у подорож (https://club.makeup.com.ua/post/25421/). За 10 днів жоден із продуктів мене не підвів. Крім того, їх тревел-формати це така любоооов, як же це зручно.
Mermade Wait! Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer - балансуючий гель для вмивання 🌱
Дизайн стандартний для бренду - мімімішно-дівчачий. Туба з гелем виконана з м'якого пластику білого кольору, на якому відтиски зелених букв, з відкидною кришечкою рожевого кольору.
Об'єм гелю становить 50 мл
Текстура гелеподібна, доволі густа і навіть трішки тягуча. Дуже концентрований засіб. Без забарвлення.
Гель не дуже активно піниться, але це ж і не пінка для вмивання :)
Аромат для мене виявився не дуже приємним. Мало того, я вважаю цей пункт єдиним, але досить вагомим мінусом продукту. Запах дуже насичений, трав'янисто-косметичний з додатковою дивною віддушкою.
Склад є цілком безпечний. За результатами аналізу складу із позначкою "середня небезпека" є лише Triethanolamine та Parfum (Fragrance).
Однак зауважу, що перший складник - Триетаноламін є безпечним для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%, а другий - Ароматизатор, також загалом безпечний у невеликій концентрації, АЛЕ може спричинити алергічні реакції у чутливих людей.
Особисто я не є алергіком, але надаю перевагу косметиці для обличчя без запашників. Дуже часто вони швидко починають дратувати.
Величезний плюс цього гелю у тому, що він не містить сульфатів та барвників. Mermade, ще б без цих інколи дратівливих ароматів, можна? 😇
Натомість гель виконаний на основі Coco-Glucoside, який є м'якою ПАР і походить із 100% відновлюваної сировини природнього походження, Завдяки цьому компоненту шкіра очищається м'яко, не до скрипу.
Також цей балансуючий гель містить зволожуючий комплекс із оліго-, дисахарадами та солями гіалуронової кислоти. Саме тому гель очищає шкіру, не пересушуючи її, а навпаки зволожує.
Окрім зволожуючих компонентів, у гелі є комплекс екстракту броколі, біофлавоноїдів та вітаміну Е, які у свою чергу створюють антиоксидантний барʼєр на поверхні шкіри, що дозволить захистити її від негативного впливу навколишніх факторів, а також допомагає вирівняти тон шкіри.
Дія на шкіру
Даний гель я використовую тоді, коли хочу більш глибокого, але не надто агресивного очищення. Наприклад, ввечері на етапі очищення після демакіяжу міцелярною водою чи гідрофільним бальзамом люблю використовувати балансуючий гель Mermade.
Він, порівняно з тим же Pyunkang Yul, очищає трішки жорсткіше, але інколи я хочу саме такого очищення. Часом дуже м'якої і легкої вмивачки мені недостатньо.
Після вмивання гелем я відчуваю чистоту, свіжість. У той же час, моя шкіра не стягнута, немає відчуття сухості.
Змивається гель водою просто, без надлишкового тертя і без відчуття плівки після води.
Протягом усього часу використання, а це щоденно з 26.11.2023 гель висипань, подразнень й інших проблем не викликав.
Купувала я його за 64 грн, що не може не тішити! Шкодую, що тоді не взяла дві туби)) Адже це бюджетний, м'який і якісний очисник для обличчя 🥰
Mermade No! Boring Days Bioflavonoids & Vitamin E Calming & Moisturirizing Face Cream 💧
Можливо це крем, з яким тобі може бути нудно, як уже писала красуня Alina Demchenko - https://club.makeup.com.ua/post/23660/ 🤭
А можливо він стане твоїм улюбленим базовим зволожуючим кремом?))
Так це сталося і у мене
Дизайн крему ідентичний із балансуючим гелем для вмивання. Одна суттєва відмінність - колір букв у назві (ну і сама назва, звісно) - вони блакитні 💙
Кришечка така ж, рожева, відкидна.
Об'єм такий же - 50 мл.
Крем має дуже приємну, надзвичайно легку, абсолютно не жирну текстуру. Схоже на якусь емульсію)
Аромат відсутній. Принаймні я його не відчуваю зооовсім. Жодних віддушок у складі і за відчуттями. Для мене це величезний і жирний плюс ➕
*обійшовся він мені у 88 грн 🤭 Ну смішна ціна за таку якість і дію на шкіру, про що пишу нижче 👇🏻
Склад зволожувального крему для обличчя Mermade
Детальні розбори складу уже робили інші дівчатка. Залишаю посилання на свою улюблену Тамарочку 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/24457/
Від себе сформую короткі висновки щодо складу:
❤️ Безпечність. Більшість компонентів, які входять до складу крему, є стандартними та безпечними для багатьох типів шкіри. Немає зазначених інгредієнтів, які часто викликають алергічні реакції або подразнення.
❤️ Зволоження та живлення. Присутність води, гліцерину, різних масел (виноградних кісточок, лімнантеса білого) та гідроксіетилуреа свідчать про високий рівень зволоження та живлення шкіри.
❤️ Антиоксидантні властивості. Масло виноградних кісточок та екстракт брокколі (Brassica Oleracea Italica Extract) містять біофлавоноїди та антиоксиданти, які покликані захищати шкіру від вільних радикалів.
❤️ Вітамінне живлення. Присутність токоферил ацетату (вітаміну Е) та пантенолу (вітаміну В5) додають крему властивості, корисні для шкіри.
❤️ Консерванти та стабілізатори. Phenoxyethanol та Ethylhexylglycerin відповідають за стабільність та зберігання крему, забезпечуючи безпеку для використання.
❤️ Гіалуронова кислота. Присутня у вигляді Sodium Hyaluronate, ця речовина може зберігати вологу, покращуючи гідратацію шкіри.
Узагальнюючи зазначу, що склад крему для обличчя "No! Boring Days" виглядає збалансованим, з безліччю корисних та безпечних компонентів, що робить його привабливим для купівлі та використання))
Дія на шкіру
Крем гарно лягає на шкіру обличчя та швидко вбирається нею, не залишаючи відчуття плівки.
І що для мене найважливіше - НЕ ВИКЛИКАВ НОВИХ ВИСИПАНЬ. Так, зазвичай саме креми спричиняли нові висипання і мені завжди було складно його підібрати.
Косметика на кремчику не скочувалася, а також й інші доглядові засоби під ним.
Він надає ЛЕГКЕ зволоження, якого може бути недостатньо у холодну пору року. Я люблю використовувати його зранку як базовий крем. На вечір кислоти закриваю більш щільним і відновлюючим кремом (зараз це Cicaplast), а ретинол цим же No! Boring Days, бо текстура моєї сироватки з ретинолом Nacomi більше нагадує крем і не потребує щільного закриття.
Так, цей крем не створить див: не загоїть ран, не вилікує прищі, але.. він же для цього і не призначений, правильно?) Це звичаний Б А З О В И Й зволожуючий крем. Без віддушок, з легкою текстурою, який дуже комфортно відчувається на шкірі обличчя, зволожуючи її без обтяжень.
То ж які мої висновки? 🤔
Зовсім неочікувано для мене, засоби для обличчя від Mermade так само заполонили у моє серденько, як і продукти для волосся!
Ну не вірила я, що якщо добре, то усі продукти (хоча ще є такі, які я не пробувала 🤭)..
Так, я не повертаюся до їх гелів, парфумованої води і лосьйонів, бо не моє. А от шампунь, кондиціонер, гель для вмивання і крем для обличчя - нова любов❣️
Ці засоби я можу щиро радити вам, так як за дууууже помірні кошти можна отримати гарний, якісний продукт.
Крім того, мене не може не тішити те, що виробником цього дива є Україна. Досі так складається, що з продукцією вітчизняних брендів я не можу подружитися. Виключеннями з усього списку є Mermade і Sane ☺️
Якщо вам цікаво почитати про мій негативний досвід з іншими нашими брендами (Relance і засоби з недавнього великого замовлення від Skinbar), то дайте знати у коментарях!)
Коментарі (0)