Ta_nyaaaaaaa

Круте комбо, придбане під впливом Makeup Club...і акцій!

Круте комбо, придбане під впливом Makeup Club...і акцій!
Круте комбо, придбане під впливом Makeup Club...і акцій!

Думаю, більшість із вас пам'ятає цю масову розсилку косметики для обличчя Mermade з їх нової лінійки.

Я тоді не потрапила у перелік дівчат, що їх отримали і зооовсім не засмутилася (або трішки чи дуже трішки🥲)

Всі як одна писали позитивні відгуки на гель, пінку, скраб, тонік, крем для обличчя. Признаюся, що це мені здавалося спочатку надто дивним. Мало того, що я доволі скептично ставилася до цього бренду, не всі їх засоби подобалися, так ще й запуск лінійки для обличчя та волосся став несподіванкою)) Не вірила я, що їх косметика може бути ефективною і якісно, враховуючи вартість.

Так, я сама придбала шампунь та кондиціонер Mermade, які мені відразу дуже сподобалися. Огляд на дві баночки-малютки тут 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/22414/

Після закріплення моєї любові до бренду після крему та гелевого антисептику для рук, а згодом і засобів для волосся, я не довго думаючи придбала і засоби з лінійки для обличчя. Ними є Балансуючий гель для вмивання обличчя Mermade Wait! Clean Up Step Up Bioflavonoids & Vitamin E Balancing & Hydrating Cleancer та Зволожуючий крем для обличчя Mermade No! Boring Days Bioflavonoids & Vitamin E Calming & Moisturirizing Face Cream

Зазначу, що баночки для волосся та обличчя бренду Mermade я брала з собою у подорож (https://club.makeup.com.ua/post/25421/). За 10 днів жоден із продуктів мене не підвів. Крім того, їх тревел-формати це така любоооов, як же це зручно.

Дизайн стандартний для бренду - мімімішно-дівчачий. Туба з гелем виконана з м'якого пластику білого кольору, на якому відтиски зелених букв, з відкидною кришечкою рожевого кольору.

Об'єм гелю становить 50 мл

Текстура гелеподібна, доволі густа і навіть трішки тягуча. Дуже концентрований засіб. Без забарвлення.

Гель не дуже активно піниться, але це ж і не пінка для вмивання :)

Аромат для мене виявився не дуже приємним. Мало того, я вважаю цей пункт єдиним, але досить вагомим мінусом продукту. Запах дуже насичений, трав'янисто-косметичний з додатковою дивною віддушкою.

Склад є цілком безпечний. За результатами аналізу складу із позначкою "середня небезпека" є лише Triethanolamine та Parfum (Fragrance).

Однак зауважу, що перший складник - Триетаноламін є безпечним для шкіри та не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%, а другий - Ароматизатор, також загалом безпечний у невеликій концентрації, АЛЕ може спричинити алергічні реакції у чутливих людей.

Особисто я не є алергіком, але надаю перевагу косметиці для обличчя без запашників. Дуже часто вони швидко починають дратувати.

Величезний плюс цього гелю у тому, що він не містить сульфатів та барвників. Mermade, ще б без цих інколи дратівливих ароматів, можна? 😇

Натомість гель виконаний на основі Coco-Glucoside, який є м'якою ПАР і походить із 100% відновлюваної сировини природнього походження, Завдяки цьому компоненту шкіра очищається м'яко, не до скрипу.

Також цей балансуючий гель містить зволожуючий комплекс із оліго-, дисахарадами та солями гіалуронової кислоти. Саме тому гель очищає шкіру, не пересушуючи її, а навпаки зволожує.

Окрім зволожуючих компонентів, у гелі є комплекс екстракту броколі, біофлавоноїдів та вітаміну Е, які у свою чергу створюють антиоксидантний барʼєр на поверхні шкіри, що дозволить захистити її від негативного впливу навколишніх факторів, а також допомагає вирівняти тон шкіри.

Даний гель я використовую тоді, коли хочу більш глибокого, але не надто агресивного очищення. Наприклад, ввечері на етапі очищення після демакіяжу міцелярною водою чи гідрофільним бальзамом люблю використовувати балансуючий гель Mermade.

Він, порівняно з тим же Pyunkang Yul, очищає трішки жорсткіше, але інколи я хочу саме такого очищення. Часом дуже м'якої і легкої вмивачки мені недостатньо.

Після вмивання гелем я відчуваю чистоту, свіжість. У той же час, моя шкіра не стягнута, немає відчуття сухості.

Змивається гель водою просто, без надлишкового тертя і без відчуття плівки після води.

Протягом усього часу використання, а це щоденно з 26.11.2023 гель висипань, подразнень й інших проблем не викликав.

Купувала я його за 64 грн, що не може не тішити! Шкодую, що тоді не взяла дві туби)) Адже це бюджетний, м'який і якісний очисник для обличчя 🥰

Можливо це крем, з яким тобі може бути нудно, як уже писала красуня Alina Demchenko - https://club.makeup.com.ua/post/23660/ 🤭

А можливо він стане твоїм улюбленим базовим зволожуючим кремом?))

Так це сталося і у мене

Дизайн крему ідентичний із балансуючим гелем для вмивання. Одна суттєва відмінність - колір букв у назві (ну і сама назва, звісно) - вони блакитні 💙

Кришечка така ж, рожева, відкидна.

Об'єм такий же - 50 мл.

Крем має дуже приємну, надзвичайно легку, абсолютно не жирну текстуру. Схоже на якусь емульсію)

Аромат відсутній. Принаймні я його не відчуваю зооовсім. Жодних віддушок у складі і за відчуттями. Для мене це величезний і жирний плюс ➕

*обійшовся він мені у 88 грн 🤭 Ну смішна ціна за таку якість і дію на шкіру, про що пишу нижче 👇🏻

Склад зволожувального крему для обличчя Mermade

Детальні розбори складу уже робили інші дівчатка. Залишаю посилання на свою улюблену Тамарочку 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/24457/

Від себе сформую короткі висновки щодо складу:

❤️ Безпечність. Більшість компонентів, які входять до складу крему, є стандартними та безпечними для багатьох типів шкіри. Немає зазначених інгредієнтів, які часто викликають алергічні реакції або подразнення.

❤️ Зволоження та живлення. Присутність води, гліцерину, різних масел (виноградних кісточок, лімнантеса білого) та гідроксіетилуреа свідчать про високий рівень зволоження та живлення шкіри.

❤️ Антиоксидантні властивості. Масло виноградних кісточок та екстракт брокколі (Brassica Oleracea Italica Extract) містять біофлавоноїди та антиоксиданти, які покликані захищати шкіру від вільних радикалів.

❤️ Вітамінне живлення. Присутність токоферил ацетату (вітаміну Е) та пантенолу (вітаміну В5) додають крему властивості, корисні для шкіри.

❤️ Консерванти та стабілізатори. Phenoxyethanol та Ethylhexylglycerin відповідають за стабільність та зберігання крему, забезпечуючи безпеку для використання.

❤️ Гіалуронова кислота. Присутня у вигляді Sodium Hyaluronate, ця речовина може зберігати вологу, покращуючи гідратацію шкіри.

Узагальнюючи зазначу, що склад крему для обличчя "No! Boring Days" виглядає збалансованим, з безліччю корисних та безпечних компонентів, що робить його привабливим для купівлі та використання))

Крем гарно лягає на шкіру обличчя та швидко вбирається нею, не залишаючи відчуття плівки.

І що для мене найважливіше - НЕ ВИКЛИКАВ НОВИХ ВИСИПАНЬ. Так, зазвичай саме креми спричиняли нові висипання і мені завжди було складно його підібрати.

Косметика на кремчику не скочувалася, а також й інші доглядові засоби під ним.

Він надає ЛЕГКЕ зволоження, якого може бути недостатньо у холодну пору року. Я люблю використовувати його зранку як базовий крем. На вечір кислоти закриваю більш щільним і відновлюючим кремом (зараз це Cicaplast), а ретинол цим же No! Boring Days, бо текстура моєї сироватки з ретинолом Nacomi більше нагадує крем і не потребує щільного закриття.

Так, цей крем не створить див: не загоїть ран, не вилікує прищі, але.. він же для цього і не призначений, правильно?) Це звичаний Б А З О В И Й зволожуючий крем. Без віддушок, з легкою текстурою, який дуже комфортно відчувається на шкірі обличчя, зволожуючи її без обтяжень.

Зовсім неочікувано для мене, засоби для обличчя від Mermade так само заполонили у моє серденько, як і продукти для волосся!

Ну не вірила я, що якщо добре, то усі продукти (хоча ще є такі, які я не пробувала 🤭)..

Так, я не повертаюся до їх гелів, парфумованої води і лосьйонів, бо не моє. А от шампунь, кондиціонер, гель для вмивання і крем для обличчя - нова любов❣️

Ці засоби я можу щиро радити вам, так як за дууууже помірні кошти можна отримати гарний, якісний продукт.

Крім того, мене не може не тішити те, що виробником цього дива є Україна. Досі так складається, що з продукцією вітчизняних брендів я не можу подружитися. Виключеннями з усього списку є Mermade і Sane ☺️

Якщо вам цікаво почитати про мій негативний досвід з іншими нашими брендами (Relance і засоби з недавнього великого замовлення від Skinbar), то дайте знати у коментарях!)