Rilastil. Крем для обличчя для відновлення водного баланcу шкіри.
+ пусті баночки : сонцезахисний крем Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ та маска для обличчя Lancaster Skin Essentials Comforting Balm Mask
Пройшло вже два місяці, як я користуюсь кремом від Rilastil. Цей бренд не є досить популярним, проте він давно мене зацікавив і перший продукт з якого я розпочала знайомство став саме крем для обличчя.
Це аптечна косметика з доволі непоганим складом. Проте як відреагує моя чутлива шкіра обличчя, було важливо, та визначило чи буду я ще щось купувати з цього бренду.
Обрала саме крем для відновлення водного балансу, для нормальної та комбінованої шкіри. Також нагадаю, що я маю досить чутливу шкіру. Пакування в металевй тубі, обʼєм 50 мл– мені сподобалось. Бо як виявилось така туба, хоч і не кожному зручна, проте вона набагато краще збергіає сам продукт, а ніж пластикова упаковка.
- крем має легку, приємну консистенцію, яка швидко вбирається, проте дещо відчувається липкість
- досить непогано відновлює гідроліпідний баланс шкіри
- у складі є гіалуронова кислота
- підходить як основа для макіяжу
Я використовую крем як правило лише зранку, ввечері зволоження від нього мені не достатньо, і ця версія думаю буде гарно підходити на більш теплу пору року, тому зараз план повернутися до Bioderma Defensive.
ПУСТІ БАНОЧКИ:
З найулюбленішого за попердній рік виявився просто ідеальний SPF, який я однозначно повторю, бо у ньому було чудово все: склад, дія, текстура.
Я одна з перших в Make Up Club створила детальний допис про цей засіб, і дуже рада, що за моєю рекомендацією він підійшов багатьом дівчатам!
Детально про цей SPF у моєму дописі ( засобу доречі мені вистачило практично на 7 місяців):
https://club.makeup.com.ua/post/14624/
Також чудовою виявилася масочка для обличчя від бренду Lancaster, яка неодноразово рятувала не лише влітку, але й в холодну пору року. Lancaster Skin Essentials Comforting Balm Mask: гарно заспокоює та відновлює шкіру.
Коментарі (0)