Євгенія 👩

Чудова глиняна маска у зручному форматі)

Чудова глиняна маска у зручному форматі)
Чудова глиняна маска у зручному форматі)
Чудова глиняна маска у зручному форматі)
Чудова глиняна маска у зручному форматі)
Чудова глиняна маска у зручному форматі)
Чудова глиняна маска у зручному форматі)
Чудова глиняна маска у зручному форматі)

Всім привіт✌️

Я люблю глиняні маски, незалежно від їх кольору та формату, вони завжди діють однаково добре на моїй шкірі).

Тому, я не задумуючись додала у кошик Relance Pink Clay, коли на сайті була ація 1 +1 = 3). Розповівши у клубі, що купила догляд від Relance, зіткнулася з різними думками про цей бренд, тому було трохи боязно починати користуватися продуктами). Однак, моє перше знайомство з Relance відбулося доволі успішно. Розповідаю докладніше👇

Маска представлена у гарній, естетичній баночці із міцного скла. Вона важкенька, відчувається у руці і має досить дорогий вигляд). Лаконічний дизайн, без зайвих деталей - прикраса туалетного столика.

Кришка відкручується, баночку закриває міцно, не прокручується і сама по собі не злітає. Під кришкою є додаткова, захисна мембрана з пластику із зручним "язичком" для комфортного відкриття.

Шийка баночки в міру широка, але все-таки мені не вистачило лопатки в комплекті, нею було б зручніше діставати і наносити продукт.

Об'єм: 60 мл, витрата економічна.

Склад цілком гарний та безпечний. Виділяю найцікавіше:

  • Kaolin (Каолін): Мінеральна глина, яка має властивості очищення і матування.
  • Moroccan Lava Clay (Марокканська лавова глина): Мінеральна глина, яка відповідає за очищення.
  • Montmorillonite, Illite (Монтморилоніт, Ілліт): Мінеральні глини, які мають властивості очищення та заспокоєння.
  • Punica Granatum (Pomegranate) Seed Extract (Екстракт насіння граната): Містить антиоксиданти, може допомагати в боротьбі із віковими змінами шкіри.
  • Algae Extract (Екстракт водоростей): Має вітаміни, амінокислоти та інші корисні речовини для шкіри.
  • Chitosan PCA (Chitosan Pyrrolidone Carboxylic Acid) - це деякий біополімер, який включає в себе декілька компонентів: Chitosan - це природний полісахарид, який має антибактеріальні та антигрибкові властивості. PCA (Pyrrolidone Carboxylic Acid) - амінокислота, яка може використовується для зволоження та підтримки здоров'я шкіри.

Щодо рожевої глини, якої начебто нема у складі, але вона заявлена, як активний компонент).

Взагалі, у світі існує декілька глин, які мають природний рожевий або світло-рожевий колір. обумовлений високим вмістом заліза та інших мінералів - це Французька рожева глина та Марокканська глина (друга і є у нашому складі).

Я не дуже вірю, що у рожевої та звичайної глини (Kaolin) є суттєві відмінності в дії, це скоріше, про маркетинг. Все-таки рожева глина виглядає набагато яскравіше, ніж класична - сіро-біла).

  • Маска має бежевий колір із ледь помітним рожевим підтоном). За текстурою вона кремова, м'яка, густа, щільна. Я б сказала, що вона - ніби зм'якшений пластилін). На дотик не жирна, не липка і не олійна.
  • Аромат насичений, навіть трохи різкуватий. Пахне глиною з виразною трав'яною нотою. Запах відчувається весь час, поки маска на обличчі, але потім швидко вивітрюється, не викликаючи ніякого дискомфорту.

Скажу одразу, що набирати маску пальчиками дуже незручно, та й не гігієнічно. Тому я завжди беру лопатку від іншого продукту, а хотілося б, щоб вона йшла в комплекті до цієї маски).

Наношу глину лопаткою, а ось розподіляю вже пальчиками. Скажу відверто, що розподіляється вона туго, взагалі не ковзає по шкірі. Тому, розподілити її рівномірно - місія нездійсненна.

Однак, у вчорашньому дописі Глянцевої Олени ( https://club.makeup.com.ua/post/27164/ ) підглянула лайфхак, що маску простіше наносити на вологу шкіру, обов'язково спробую, може ситуація з нанесенням зміниться на краще).

Я використовую маску 1 раз на тиждень. Наношу на все обличчя, окрім губ та зони навколо очей. Залишаю її на шкірі на 15 хвилин. В цей час можна займатися своїми справами, оскільки маска не обсипається і не викликає жодних неприємних реакцій.

Буквально через 1-2 хвилини після нанесення маски - відчувається тепло і легке поколювання, але це досить швидко проходить, тому не викликає жодного дискомфорту.

Через 5 хвилин маска починає підсихати і зі світло-бежевої перетворюється на рожеву текстуру, практично невидиму на шкірі).

Однак важливо відзначити, що вона не стягує шкіру і зовсім не обсипається, абсолютно комфортна та невагома.

Дуже легко змивається теплою водою, з першого разу. Не залишає на шкірі липкої плівки та відчуття стягнутості. Однак, після маски, моя шкіра все одно потребує легкого зволоження.

  • Маска непогано очищує шкіру, добре освіжає та тонізує її.
  • Регулює роботу сальних залоз, добре матує.
  • Вирівнює тон шкіри шляхом її освітлення. За рахунок цього, освітлюються всі недосконалості шкіри (чорні цятки, сальні нитки, сліди постакне).
  • Пом'якшує шкіру, робить її дуже гладкою і приємною на дотик.
  • Якогось впливу на пори, зморшки та висипання я не помітила.

Маска дає +/- однаковий ефект із звичайною порошковою глиною, проте у використанні вона куди приємніша). Її не потрібно замішувати, а потім вимивати посуд після замішування). Вона не обсипається, як звичайна глина. Не стягує шкіру і не засихає на обличчі, як цемент👌.

Хто б що не говорив, а гарна баночка, замість звичайного пакета – це ще +100 до гарного настрою, а можливо навіть і до ефекту😅.

Я задоволена цією маскою на 90%, однозначно повторюватиму покупку і вам рекомендую).
Дякую за увагу💕