Маска для волосся від A Bonne
Перша пуста баночка цього року + розповім про ще один продукт цієї фірми😁
Скажу одразу, з доглядом для волосся в мене все просто і по мінімуму (наскільки це можливо), для мене головне аби продукти підтримували моє волосся в гарному стані.
Волосся я не фарбую, не висушую феном, воно в мене тонке, пряме та може плутатись.
Тому шукаю продукти, які будуть давати обʼєм, товщину волоссю, а якщо ще й до помагає з розчесуванням – ще краще.
Як ви зрозуміли, не шукаю супер відновлюючий догляд, так як якість мого волосся це допускає😇
A Bonne Hair SPA Treatment Intensive Milk Protein
Мінусів я не знайшла для себе, ну можливо лише те, що кортіло мені вже скоріше закінчити маску, а вона якась безкінечна була як наче😂 (вистачило на мою середню довжину на 3 місяці приблизно).
Плюси:
- ненавʼязливий (наче травʼяний) аромат
- густа консистенція
- продукт МОЖНА наносити на корені волосся😳 (дійсно так і написано, була здивована, але я використовувала на всю довжину і обʼєм від цього не зникає)
- не треба довго тримати, 5-10хв
- робить волосся розсипчастим, легко розчісуються навіть мокрі пасми
- злегка обтяжує (я таке люблю, це і додає товщини волоскам, на мою думку)
Чи повторю покупку? Ні)))
І не тому що продукт поганий, я просто люблю тестити нові продукти і загалом планую переходити на укр бренди☺️
A Bonne SPA Milk Salt Moisturizing Whitening Smooth & Baby Skin
Цей продукт я б навіть з радістю повторила ще!
Купувала на пробу собі міні пакетик в обʼємі 70 грам ще десь пів року тому і приємно була вражена цим сольовим скрабом:
- короткий і зрозумілий склад
- має відбілюючий ефект
- полірує шкіру краще звичайних скрабів з сіллю не дивлячись на те, що часточки солі доволі дрібні, порошкоподібні (здається має кислоту в складі)
- не подразнює шкіру
- мінімальний аромат
Використовувала разом зі своїм звичайним масляним скрабом (просто засипала вміст пакетику в банку зі скрабом).
Так як продукт сухий, у вигляді порошку, я радила б наносити його на мокру шкіру, або додавати трохи води для легшого використання.
На жаль, продемонструвати на фото не можу, давно використала🥲
Дійсно раджу, якщо ви, наприклад, полюбляєте кислоти в догляді за тілом, цей сольовий скраб не гірше очищає та вирівнює текстуру шкіри.
Коментарі (0)