Швець Карина🤍

Бальзам для губ, який допоможе проти сухості взимку

Бальзам для губ, який допоможе проти сухості взимку
Бальзам для губ, який допоможе проти сухості взимку

Отримавши в подарунок цей бальзам я одразу ж відкрила його (і це можна побачити по даті, написаній маркером ззаду продукту😂), бо не терпілося спробувати. Памʼятаю, як @Євгенія 👩 його хвалила ще влітку, а я її рекомендаціям довіряю, тому звичайно ж губи були обмазані одразу після розпакування посилки👌🏻

Що маємо?

Маленька яскраво-рожева туба, прямо як оце сердечко 🩷 я ще та фанатка рожевого, тому пищу від такого барбішного кольору, дуже милий) має скошений носик; але з туби бальзам виходить туго, треба докласти трохи зусиль.

Обʼєм - 10 мл, стандартно для бальзамів такого формату.

Аромат - як на мене, то дуже пахне якимись цукерками, солодкими вершковими карамельками. Але не скажу, що запах надто гучний, на губах я його не відчуваю - лише при нанесенні та з туби.

Колір прозорий.

Текстура - показую наглядно. Бальзам густий, мені нагадує силікон взагалі як візуально, так і по відчуттях)

Бальзам для губ, який допоможе проти сухості взимку

🩷polybutene - регулятор в'язкості,

🩷petrolatum - вазелін - емолент,

🩷caprylic/capric triglyceride - зволоження, пом'якшення,

🩷phytosqualane - пом'якшення, утримання вологи,

🩷butyrospermum parkii butter - олія ши - емолент,

🩷persea gratissima (avocado) oil - олія авокадо - емолент,

🩷sorbitan caprylate - емульгатор,

🩷propylene glycol - розчинник, регулятор в'язкості,

🩷benzoic acid - консервант,

🩷ethylhexyl palmitate - емолент, віддушка,

🩷trihydroxystearin - регулятор в'язкості,

🩷sodium hyaluronate - натрієва сіль гіалуронової кислоти - зволожувач, компонент НЗФ,

🩷amorphophallus konjac root powder - порошок кореня конняку (конжаку) - утримує вологу,

🩷aloe barbadensis extract - зволоження, заспокоєння, відновлення,

🩷dibutyl lauroyl glutamide - гелеутворювач,

🩷BHA - скоріше за все салвцилова кислота чи її похідні - консервант,

🩷parfum - віддушка.

Звичайно, що склад далеко не ідеальний, але все ж таки трохи корисностей нам поклали і на тому дякую) враховуючи той факт, що іноді в дорогих бальзамах можна знайти трешові компоненти, то не сильно чіпляюсь до цього.

Взагалі, як ви могли помітити, я дуже сильно відбираю склади лише засобів для обличчя, бо мені важливо, щоб вони не викликали запалень, а от в усіх інших категоріях я більш лояльна.

На губах засіб відчувається, так, але особисто для мене це не критично, тому що маю сильно сухнучі губи і навпаки люблю, коли вони обтяжені - так комфортніше.

Асоціації з силіконом в мене все ще присутні, от не знаю чому)

Наношу на ніч як маску - працює супер, комфортно спати і на ранок губи себе адекватно почувають. На подушці не лишається.

Ну і плюс мені подобається, що він не липкий і на вулиці волосся до нього не чіпляється, бо я ношу окуляри і зараз це велика проблема: якщо наношу жирну олійку на губи, то до неї липнуть волоски, після чого вимазують мені лінзи і я їх тоді довго й нудно відтираю🫡

Тому зараз на вулицю я користуюсь цим бальзамчиком (ну і чергую його з Мермейд). В мене якраз не було раніше прям такого класичного бальзаму (окрім бальзаму від About - https://club.makeup.com.ua/post/17374/ , який мені не подобається і по цій причині валяється в бардачку в машині), останнім часом лише липкі олії.

Не знаю, як щодо печіння губ, про яке писала Женя, але мені він взагалі не пече і все у нас з ним добре)

Ну і на губах він не дає ефект рідкого скла, звичайно, але трошки поблискує (в порівнянні з тим же Мермейд, про який розповім пізніше, Біокон дає більше блиску).

Звичайно я можу рекомендувати цей бальзам всім, для повсякдення дуже зручна і універсальна штучка, тому цей рожевий красунчик залишається жити на моїй прикроватній тумбочці разом з іншими фаворитами🥰

І ще раз дякую за нього Жені 💕

p.s. взагалі у Біокона доволі непогані гігієнічки (я в школі часто користувалась ними), а зараз побачила, що і бальзамів є багато. В майбутньому з задоволенням перепробую їх, бо знову ж таки - нормальна якість і дуже доступно) Є навіть для діток (хоча склад такий собі як для дітей) і для чоловіків.