Фісташка

Пусті баночки

Пусті баночки

Гель для душу Pusheen the Cat

Купила просто, бо сподобалась баночка.Не знала який гель взяти і схопила те що впало в очі. Гель пахне жуйкою. Запах смачний, але досить хімічний. Сам продукт непоганий, очищає добре, але трошки підсушує шкіру. Я точно більше не куплю, бо не люблю занадто хімічний запах та і є гелі які більш якісні і не сушать шкіру

Тут теж не склалось у мене з ним. Я маю кучеряве волосся яке потребує живлення і зволоження. Нажаль цей кондиціонер виявився мені занадто легким. Він вроді і по текстурі густий, але після використання враження що я взагалі його не наносила. Змивається він швидко і повністю але ж рещультату нуль. Використала його не як кондиціонер. Наносила на довжину перед миттям волосся шампунем що б шампунь менше впливав на довжину. а далі вже нормальним кондиціонером. Тож тут теж більше брати його не буду.

Я зараз користуюсь ось цим кондиціонером і він мені подобається значно більше Davines Love

https://club.makeup.com.ua/post/22648/

Ще одне невеличке розчарування для мене. Я зазвичай користуюсь гідрофільними бальзамами по типу Heimish, Banila Co. Але вирішила спробувати саме олію. Загалом олія непогана. Не подразнює очі, непогано очищає шкіру. Але все ж таки очищення не ідеальне.

Більш детально написала про неї тут

https://club.makeup.com.ua/post/22869/

Нарешті ми дійшли до продукту який я можу порекомендувати. Гарний без сульфатний шампунь. Дуже гарно піниться, зручний розмір і досить економне використання. На жаль мені не підійшов. Через особливості шкіри голови мені не вистачало очищення від неї тому я на жаль не повторю цю покупку. Але якщо ваша шкіра реагує гарно на м'які шампуні, то це досить гарний варіант.

Ось тут писала про цей шампунь

https://club.makeup.com.ua/post/23258/

Дуже мені сподобались ці бальзами. У мене було два кольори: рожевий і коричневий. На жаль у мене не залишились фото як він на губах виглядає. Це напівпрозорий легкий бальзам. Він досить щільний, але волосся до нього не прилипає. Він нічого не лікує, але дуже добре захищає від вітру і морозу. Звичайно він не стійкий як і будь-які бальзами. Але виглядає він круто, дуже зручний у використанні. Я однозначно рекомендую і собі куплю новий.

Мені сподобалась і я б спробувала купити повнорозмірну версію. Трохи звузила пори, обличчя м'якіше. Думаю що і плямки пігментні трохи розсвітяться якщо використовувати на постійній основі

Взагалі не сподобався мені цей кондиціонер. Звичайно ж робити висновки по пробнику не дуже коректно, але я дуже багато засобів перепробувала і вже бачу що це точно не мій варіант. Він по текстурі більше як бальзам, дуже легкий і рідкий. Він взагалі нічого не робить на моєму волоссі. Просто нанесла потримала і за 2 хвилини вже і змивати нічого. Після використання немає ні зволоження, ні пом'якшення.

Тут я взагалі нічого не можу сказати. Для крему треба трохи більше часу, щоб робити якісь висновки. Він відволожувальний, впитується добре і макіяж на нього ліг добре. Тому я розглядаю його як варіант для покупки