Doctors Retin-A Vitamin A
Лінійка з ретинолом і пептидами: не зовсім популярна, але не значить, що не крута
В мене було декілька пробників, які я використовувала з великим інтересом.
Звичайно, що ампулу не змогла зрозуміти за дуже короткий проміжок часу - треба було б тестувати хоча б пару тижнів.
Хоча і крем для повноти результату потрібно довше наносити.
Загалом одного пробника мені вистачало на 4 рази нанесення ввечері - тобто 4 дні. Детальніше⤵️
Doctors Retin-A Vitamin A Ampoule
Сироватка легкої консистенції, має ненавʼязливий аромат, що не зберігається на шкірі.
Абсолютно не дає подразнення, що дуже радує.
В складі є:
🔳гліцерин - компонент нзф
🔳бетаїн - зволожувач
🔳пантенол - зволожувач, відновлює, заспокоює
🔳трегалоза - дисахарид,зволожувач
🔳солодовий екстракт - антиоксидант, зволожує, відновлює, бореться з сухістю шкіри
🔳аденозин - заспокоєння
🔳каприлові тригліцериди
🔳холестерол - компонент НЗФ
🔳екстракт примули вечірньої - має загальнозміцнюючу та вітамінізуючу дію, тонізує мляву шкіру, покращує колір обличчя.
🔳Маранта - абсорбент
🔳кераміди
🔳убіхінон - коензим q10, антиоксидант
🔳фермент лактобактерій
🔳екстракт рису - корисний для жирної шкіри
🔳екстракт сої - має потужну антиоксидантну дію, стимулює синтез колагену, збільшує синтез гіалуронової кислоти
🔳екстракт насіння кіноа - стимулює синтез колагену, антиоксидантна дія
🔳екстракт червоного женьшеню - проти набряків, зменшує тьмяність, антиоксидант
🔳ретиніл пальмітат 0,3%
🔳ретинол 0,01%
🔳екстракт бобів мунг- протизапальні властивості
🔳екстракт моркви - антиоксидант, добре впливає на всі типи шкіри
Doctors Retin-A Vitamin A Cream
А ось це - скарб!
Чесно, я закохана в крем.
Він має щільну, жирненьку консистенцію і дуже неприємний запах (як на мене). Хлопець сказав, що пахне чіпсами)))
Неймовірно зволожує, відновлює шкіру, не дає ніякої сухості чи подразнення. Використовувала його після саліцилово-азелаїнового пілінгу і мені було дуже комфортно.
В складі маємо:
🔳Beeswax - бджолиний віск, емолент та стабілізатор.
🔳Hydrogenated Coconut Oil - зволожувач та емолент.
🔳ретиніл пальмітат 0,5%
🔳пантенол - зволожує, заспокоює
🔳Mung Bean Seed Extract - екстракт з насіння зеленого мунг-боба, може містити антиоксиданти та заспокійливі властивості.
🔳каприлові тригліцериди
🔳Ferulic Acid - антиоксидант, який може захищати шкіру від шкідливого впливу вільних радикалів та підтримувати здоров'я шкіри.
🔳Allantoin - заспокійливий та зволожуючий інгредієнт, сприяє загоєнню та вирівнюванню шкіри.
🔳Retinol (0.05%)
🔳Adenosine - заспокійливий
🔳Ceramide Np - церамід, що може зміцнювати бар'єрні функції шкіри
🔳 Oat Powder Extract - екстракт овесу, може мати заспокійливий ефект.
🔳Centella Asiatica Extract - екстракт з рослини, який може допомагати в регенерації шкіри.
🔳Cape Aloe Leaf Extract - екстракт з листя алое, може мати заспокійливі та зволожувальні властивості для шкіри
🔳 Ginseng Root Extract - екстракт з кореня женьшеню, може мати антиоксидантні та заспокійливі властивості.
🔳Spanish Licorice Root Extract - екстракт з кореня іспанської лакриці, може використовуватися для заспокоєння та освіження шкіри.
🔳Sodium Hyaluronate - форма гіалуронової кислоти, яка привертає та утримує вологу, покращуючи зволоження шкіри.
🔳Green Tea Extract - екстракт зеленого чаю, багатий антиоксидантами, може допомагати в захисті шкіри від шкідливих впливів.
🔳Matricaria Flower Extract - екстракт квітки ромашки, може мати заспокійливий та протизапальний ефект.
🔳Rosemary Leaf Extract - екстракт листя розмарину, може володіти антиоксидантними та антисептичними властивостями.
🔳 Histidine, Proline, Phenylalanine, Threonine, Tyrosine, Arginine, Alanine, Isoleucine, Aspartic Acid, Cysteine, Serine, Valine, Methionine, Leucine, Lysine, Glutamic Acid, Glycine - це амінокислоти, будівельні блоки білків, які можуть покращувати структуру та здоров'я шкіри.
🔳Palmitoylpentapeptide-4, Palmitoyltripeptide-1, Hexapeptide-9, Acetylhexapeptide-8, Tripeptide-1, Copper Tripeptide-1 - це пептиди, які можуть впливати на стимуляцію колагену та поліпшення видимих ознак старіння шкіри.
В цілому мені склад прямо дуже подобається, правда він кілометровий, але все ж має багато заспокійливих, зволожуючих в протизапальних компонентів. Є питання до кокосової олії - може бути комедогенною, та до деяких ще компонентів на початку складу, але моя шкіра відреагувала добре.
Загальне враження
Дуже сподобалася лінійка, і хоч про сироватку є майже не маю що сказати, проте від крему, повторюю, захват.
Хотіла б собі повнорозмір, але 1600 грн за 20 мл - ну камон, це взагалі дуже дорого виходить. Я до такого не готова 🤪
Протягом декількох днів використання (а це 4+ ще 4) моя шкіра була в гарному стані, жодного нового запального елементу чи комедона не зʼявилося. На ранок не було жирної плівки на обличчі (хоч крем щільний), шкіра зволожена, дихає і якось аж сяє. Саме тому я і настільки сильно вподобала крем.
Тому раджу спробувати хоча б семпл, якщо у вас є потреба в ретинолі.
Ну і ще ремарка від мене, субʼєктивна думка: мені здається, що ця лінійка найкраще підійде для вікової, сухої чи зневодненої шкіри, так як у кремі є багато пептидів, які будуть працювати на випередження.
Але молодій шкірі, в якої є жирність чи періодичні невеличкі запалення, теж класно зайде.
Для підтримки ремісії акне, думаю, буде слабувато.
Коментарі (0)