Швець Карина🤍

MARMADE BOYFRIEND

MARMADE BOYFRIEND
MARMADE BOYFRIEND

Сьогодні будемо обговорювати аромат Boyfriend: який він та кому підійде.

Я вже розповідала про крем для рук з ароматом Шампань - там були й загальні характеристики, і повний розбір складу. Повторюватися тут не буду, кому цікаво ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/27183/

До речі, за ~півтора місяці користування з кремом Шампань все добре, ніяких змін текстури/аромату немає.

А тепер давайте нарешті про Хлопця.

MARMADE BOYFRIEND

Піраміду можете бачити на фото - але тут я не зрозуміла, чи то вона відрізняється від парфумованої води, чи просто на коробці опечатка.

Бо в парфумованій воді вишні немає (додаю піраміду), проте можливо Mermade в коментарях розкажуть, що до чого.

Верхні ноти: мʼята, перець, фіалка

Ноти серця: ананас, диня

Базові ноти: каштан, кедр, ваніль

Якщо коротко - то це якийсь аромат мого тата, от дуже його нагадує 🫶🏻 колись у нього були парфуми з точно такими ж пахощами.

Як на мене, то це прям чоловіче направлення. Як уже писав хтось (здається це була Таня, яку я не можу відмітити через те, що "текст не може містити два спецсимволи поспіль"), воно трохи в стилі Бандероса - а я його аромати люблю за хорошу якість і помірну ціну.

Це типова чоловіча композиція: свіжа, з ноткою гостринки і трохи десь фонять фрукти, але прям точно розчути ананас чи диню я не можу.

З часом аромат трохи затихає і проступає мʼяка база на основі ванілі.

Щодо вишні - я чесно її відчуваю протягом всього звучання, але вона не така, як фордівська наприклад. Це вишня чоловічих ароматів.

Звичайно ж, я не могла не зробити порівняння.

Аромат Шампань більш жіночний, мʼякий, солоденький, як доглядова косметика.

Хлопець - зовсім інша історія.

За текстурою кремчики однакові - як баттер, мають шикарні живильні властивості за рахунок олій (ши, авокадо, манго) та емолентів у складі, і приводять руки до ладу за пару разів користування.

Я наразі вже три тижні користуюсь лише ароматом Boyfriend, Шампань поки бережу 😅

І так, цей пост містить в собі мої правдиві враження, а не написані для нахвалювання бренду, якщо хтось так думає) якщо мені щось не сподобається - я напишу про це чесно і знаю, що Mermade не захейтять мене за це🫶🏻

Взагалі при перших нанесеннях я казала хлопцю, що пахну мужиком і аромат не мій точно🤣 але згодом звикла і зараз сприймаю його спокійно. В кремі для рук мене більше турбують його властивості, а з цим проблем немає) тим паче аромат все одно хороший,просто він для любителів (і для чоловіків).

А ще мені здається, що Хлопець економніший у використанні, ніж Шампань, але то можливо просто я беру його меншу кількість підсвідомо)

Я би Boyfriend не повторювала, чесно кажучи. В планах на майбутнє спробувати аромати Countrycation та Night in Paris, тому що я прям подружилась з цими новими кремами і буду купувати на постійній основі надалі. Для таких же сухоручок це мастхев, особливо на холодний сезон.

Дякую, любі Mermadede, за можливість знайомства з вашою чудовою продукцією, обіймаю💙

І дякую всім за увагу 🧸

Бажаю вам лише мʼяких та доглянутих ручок, а з даним кремом це дуже легко 😉