#Ihaveno
Долучаюсь до челенджу від Білень Дарина🦉
В мене немає, але я хотіла б:
- Сироватка. Між мною і сироваткою стоїть моя нетерплячість, я хотіла б сироватку на зиму на день, яка миттєво всмоктується, щоб не чекати між нею і нанесенням крему. В мене є кремові вечірні сироватки та я просто використовую їх наче то крем (і так можна, не всі сироватки треба закривати кремом). З чим? Ніацинамідом, пептидами, вітаміном С? Було б добре з усім одразу :)
- Тінт для губ. Хотіла б спробувати красиві та стійкі тінти для губ, декілька разів додавала в кошик тінт від Colour Intense і остаточно вийняла, коли прочитала, що він може замастити все.
- Термотуш. Давненько в мене не було термотушей, а це зручно, особливо для таких як я, хто фарбує очі ще чимось окрім туші раз на пів року.
- Палетка мінеральних тіней Everyday Minerals. Чиста мінеральна косметика не має періоду після відкриття, якраз те що треба при моїй частоті фарбування.
- Дзеркало для макіяжу з підсвіткою. Чимало всього для макіяжу вийшло, як для людини, що толком не фарбується :)
- М’які бігуді великого діаметра з проволокою. Сумніваюсь, що крутитимусь на них часто, та інколи хочеться внести різноманіття у своє прямоволосе життя.
- Масажна щітка для волосся типу Tangle Teezer або Janeke, здається, обидві хороші. Я люблю свої карбонові гребні та хочеться ще масаж, пробувала для цього щітку для миття волосся, вже й не пам’ятаю кому її потім збагрила.
- Якісні резинки для волосся Invisibobble та красива шовкова резинка (для дому та «в люди»).
- Кюретка для педикюру. Мені страшно, але треба освоїти кюретку, раз я вже не ходжу на педикюр.
- Набір для японського манікюру. Люблю гарні нігті й не люблю змивати лак.
- Рушник для миття тіла. Ще одна японська штука. До речі, ви знали, що в Японії красивими вважаються не великі губи, а малі, і дівчата з великими губами навіть втягують їх та комплексують?
- Парфум для волосся. Дізналась з Клубу, що існують парфуми для волосся і тепер хочу на літо.
- Аромадифузор для дому. Така штука дуже сподобалась би моїй мамі.
- Лосьйон для тіла. Так, в мене немає лосьйону для тіла. Каюсь, зізнаюсь, виправитись не обіцяю.
- Гуаша для тіла м’яти целюліт де є і де нема.
Немає і не хочеться (цей список можна продовжувати нескінченно):
- Маски для обличчя. Маски для обличчя, які потрібно змивати, я б зараз робила тільки якби мені за це платили.
- Твердий шампунь. Це цікавий формат, мені більше припали до душі шампуні для темного волосся з пігментами.
- Маски для волосся. Відтоді як перукар переконала мене почати користуватись не тільки шампунем, а ще й бальзамом для волосся я ще досі вважаю, що в мене чималий догляд.
- Незмивні засоби для волосся. Вони відчуваються мені як зайві, спроби були.
- Сироватка для зони навколо очей. Якщо керуватись поняттям skintuition, то я відчуваю, що шкіру навколо очей не треба переобтяжувати, крему досить.
- Електроепілятор. Він в мене є та вже не користуюсь, боротьба зі врослим волоссям була програна, а гоління освоєне заново.
- Девайси для обличчя. Я просто знаю, що мене на них не вистачить.
- Окремі скраби для рук та стоп. Я досі дивуюсь, що в мене взагалі є скраб.
- Ензимні пілінги. Азелаїнова кислота замінює мені легкий пілінг і не треба додатково вмиватись: ввечері нанесла, зранку змила, краса.
- Сироватка для тіла. Маркетинг не стоїть на місці, якщо ви ще не бачили сироватки для тіла, тоді ми йдемо до вас.
- Підводка для очей.
Отак почитаєш і ніби зовсім немає в мене косметики :)
Коментарі (0)