Дарина🦉

Kiss-On-Cheek

Kiss-On-Cheek

Всім привіт!

Продовжую ділитися враженнями, щодо ароматів 13PERFUMES . Попередні дописи: мого фаворита https://club.makeup.com.ua/post/31663/ , та аромату на кожен день https://club.makeup.com.ua/post/31665/

Сьогодні на черзі Kiss-On-Cheek - це для мене аромат для грайливого та романтичного настрою.

Класифікація: нішева
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Ананас, Бергамот, Папая, Яблуко
Нота серця: Ірис, Троянда, Фіалка
Кінцева нота: Бензоїн, Білий мускус, Жасмин, Кашмеран, Кедр, Олібанум, Пачулі

Зовнішній вигляд:

Лаконічний флакон, дизайн простий - флакон ніжно рожевого кольору з назвою аромату. Розпилювач гарно працює з першого разу. Об'єм 10 мл. Дуже зручний формат, який всюди можно брати з собою. Упаковані в картону яскраву коробочку.

Склад:

ALCOHOL;  FRAGRANCE (PARFUM);  LINALOOL; LIMONENE;  BENZYL BENZOATE; ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL, FARNESOL, BENZYL CINNAMATE.

Тривалість на шкірі 6-7 годин, потів вже хочеться оновити. На одязі годин 12 відчуваю точно.

Перше відчуття - ти забігаєшь у лавку, де продають квіти та екзотичні фрукти. Спочатку ти не можешь розібрати нічого, бо тебе виносить вибухом яскравих ароматів. Через деякий час, яскраво відчутно солодкий ананас, з яким починає гратися бергамот. Дуже незвичний для мене тандем, але дуже цікавий та приємний моєму носу.

Через хвилин 10, додалося соковите зелене яблуко, що надало свіжості та глибини аромату. На вулиці, відчувається фіалка з ірисом, фіалка для мене домінує. На останок в гру встапає кедр та мускус, які надають тривалого шлейфу, та "дороговізни" аромату. Це прям такий "Люкс" для мене, аромат для особливих моментів.

Як підсумок можу сказати, що дуже задоволена та тішуся з того, що в нас є, такі якісні парфуми, де кожна обере свій аромат!🦉

13PERFUMES💜

Kiss-On-Cheek