Боїтеся робити депіляцію над верхньою губою?
Видаляю волосся на камеру із кремом для депіляції обличчя ультраніжний Caramel
Був час, коли я дуже боялася кремів для депіляції обличчя
Бачила як мама використовувала якийсь крем від Avon і потім ходила майже з опіком 😬
Та коли вже я сама тестила креми Caramel для тіла і добре реагувала на них, то наважилась у них взяти і для обличчя одненький
До складу крему входять олія аргани, какао, мигдалю й екстракт ванілі, які забезпечують особливу м'якість, що дуже важливо для цієї ніжної зони
Застереження та рекомендації виробника
Важлива інформація перед використанням, якою не варто нехтувати
Для успішного, безболісного й ефективного проведення процедури дотримуйтеся рекомендацій виробника: обов'язково проведіть тест препарату на чутливість - невелику кількість засобу нанесіть на внутрішню частину вигину руки, за п'ять-десять хвилин змийте прохолодною водою. Якщо протягом 24-х годин на шкірі не з'явилося подразнення - можна проводити депіляцію.
Не можна перед і після процедури депіляції розігрівати шкіру за допомогою купання. Не можна до і після депіляції засмагати на сонці або у солярії. Не можна наносити крем на пошкоджену, подразнену, обпалену сонячними променями шкіру. Протягом 24-х годин після депіляції не можна користуватися засобами, у складі яких є спирт.
Спосіб застосування
на потрібну зону шкіри рівномірно нанести товстий шар крему за допомогою лопатки. Не втирати! Крем залишити на шкірі на 5-10 хвилин. Не допускати висихання! Видалити крем із волоссям за допомогою лопатки проти росту волосся. Після депіляції шкіру промити прохолодною водою без мила і висушити рушником.
🧡Мій досвід та рекомендації🧡
Процедуру видалення волосся кремом краще робити тоді, коли ви нікуди не поспішаєте і маєте час побути вдома
Шкіра обов'язково чиста і суха, в цей день лише зволожуючі засоби, ніяких кислот
Після того, як крем зробив свою справу протягом 5 хвилин, я прибираю його не лопаткою, а серветкою чи ватним диском
! Важливо не перетримувати крем !
Коли я використовувала лопатку, то дуже подразнювала пластиком свою шкіру, вона довго була червоною і з'явилися червоні крапочки ( ніби маленькі подряпини)
Тому або це треба робити дуже обережно лопаткою, або чимось більш делікатним
Лопаткою я лише наношу крем на обличчя, хоча і тут можна обійтись без неї
Одразу після видалення шкіра червоніє, проте це проходить через 15 хвилин, тоді ж можна намазати чимось заспокійливим
Все, тижні на 2 а то і більше я можу забути про цю зону)
В мене від Caramel були ще воскові смужки для обличчя, я писала при них https://club.makeup.com.ua/post/24202/
Якщо цікаво, можу порівняти їх)
Бажаю вам вдалого обережного користування і ніжної шкіри на дотик 👄
Коментарі (0)