Nata_Po

Естетичний та класний блиск-бальзам від Catrice)

Естетичний та класний блиск-бальзам від Catrice)
Естетичний та класний блиск-бальзам від Catrice)
Естетичний та класний блиск-бальзам від Catrice)

Якщо чесно, я просто люблю Catrice, а цей блиско-бальзамчик купила в першу чергу через його естетику. Це ж так красиво, мармузова текстура, приємний рожево-ягідний відтінок, малесенькі рожеві блискітки, було надзвичайно цікаво і, я мушу визнати, що не пошкодувала) Це напівпрозорий, легкий блиск, який абсолютно не липне і практично не відчувається на губах, дає приємний відтінок і освіжає ваш вигляд. Побігли оглядати)

Придбала я цей блиск вже десь місяць тому, спробувала, і поклала в шуфлядку, думаючи, що не буду ним користуватись, бо треба гарно відфотографувати, щоб зберегти його естетику, але тим не меншвсе одно ним користувалась і лише сьогодні згадала)

Тому, на жаль, він виглядає трошечки менш красиво, ніж при купівлі, але все одно гарненький)

Всього в палітрі 5 відтінків, у мене 020, який видався найбільш універсальним, бо я не знала, наскільки пігментомваним буде цей блиск, але і зовсім прозорого не хотілось. Це такий ніжно-ягідно-припилено-рожевувато-сливовий)

На жаль, по об'єму лише 4мл і це зовсім небагато, але враховуючи останні тенденції для блисків, це ще в межах норми)

Упаковка пластикова, але я і не очікувала нічого більше, вона якісна, букви золоті, і дуже прикольний аплікатор та його....паличка (?)))

Як бачите, паличка тут залишається завжди чистенькоб, а не завацькана вздовж і впоперек продуктом, і відповідно тут абсолютно чистеньке горло самої упаковочки і це дуже класно)

Блиску набирається більше ніж достатньо, але я все одно все зайве забираю, бо не люблю надлишок продукту на губах.

Тут тоненький свотч ледь рожевого приємного відтінку)

На губах нанесений разом з олівчиком від Colour Intense у відтінку 03 Natural (https://club.makeup.com.ua/post/13767/)

Це прикольний симпатичний блиск для губ з доглядовим ефектом, який абсолютно не липкий та максимально комфортний по відчуттях, скоріше нагадує якусь олійку.

Він надає легкого, але гарного відтінку, з дрібнесенькими блискітками і в мене до нього рука періодично тягнеться (хоча порівняно я відійшла від використання вологих блискучих фінішей на губах).

Щодо доглядових властивостей, я не можу сказати, що цей блиск це мастхев для тих, хто хоче відновити свої засохші губи, бо навряд чи він виконає цю функцію. Він не сушить губи взагалі і дає легке зволоження, що також приємно.

Я не впевнена, чи повторю його після використання не тому, що він поганий, а тому, що я не знаю, чи встигну використати в принципі всі блиски і подібне, які у мене є, бо згадавши комфорт і невідчутність на губах матових помад, їхня стійкість і надійність, блиски втікають далеко на задній план.

Особливо як я нещодавно попала під вітер все волосся прилипло намертво до губ, потім волосинки були в блиску, це просто капець))