Darina🦉

Крем-спрей для волосся

Крем-спрей для волосся
Крем-спрей для волосся

+ 1 крута незмивашка для волосся! Я продовжую знйомство з брендом Tink, бо дуже він мені полюбився. А все почалось з магічного шампуня https://club.makeup.com.ua/post/29303/ , а далі як в тумані!

Я дуже люблю засоби для волосся, які не треба змивати (бо я ледача), і в зручному форматі.

Спрей представлен в зручному форматі "Спрей-розпилювач" - стильному флаконі, в сучасному форматі. Розпилювач гарно працює з першого разу. На звороті, є вся необхідна інформація для користувача. Об'єм 200 мл.

Склад (інформація з сайту):

Aqua (Water), Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Cetrimonium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium PCA, Silk Amino Acids, Hydrolyzed Keratin, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Lactic Acid, Amodimethicone, Trideceth-12, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyquaternium-10, Parfum (Fragrance), BHT, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Dimethyl Phenethyl Acetate, Linalyl Acetate, Eugenol, Limonene.

• Гідролізований кератин і амінокислоти шовку надають зміцнювальну, живильну та розгладжувальну дії.
  • Засіб сприяє зменшенню розпушеності локонів та утворенню вузликів.
  • Контролює рівень зволоження волосся і запобігає його пересушуванню.

Аромат та текстура

Аромат - нагадує квітковий парфум, не можу відокремити якусь одну квітку, це різноманіття. Він не солодкий, а свіжий. Залишається на волоссі тривалий час.

Текстура

Кремова рідина (молочно-прозорого кольору). Гарно розподіляється по волоссю, не залишаючи ніяких слідів.

Не обтяжує волосся, не склеює кінчики.

Спосіб застосування:

Рівномірно розпилити спрей на вологе, підсушене рушником волосся, уникаючи прикореневої зони. Засіб не потребує змивання. (Мені вистачає 6-7 пшиків).

Крем-спрей для волосся
Крем-спрей для волосся

Що отримала?!

1. зволожене та гарне волосся, яке набрало природнього блиску;
  2. легке розчісування, волосся стає дуже слухняним;
  3. волосся живе та розсипається;
  4. зменщення пухнастості (але на кінчиках вона зберігається, то вже треба✂️)
  5. приємний аромат парфуму протягом дня;
  6. зручне та комфортне застосування;
  7. бюджетність та економічність.

На фото:

1 - волосся після миття одним шампунем;

2 - після нанессення крем-спрею та розчисування;

3 - волосся одразу після сушіння феном.

🦉