Олена ✨

Гідробаланс тонер для обличчя MyIDi

Гідробаланс тонер для обличчя MyIDi

Основною задачею лінійка догляду H2ydrO від українського бренду MyIDi є боротьба зі зневодненням шкіри. Якісне зволоження для жирного типу шкіри є не менш важливим, ніж, наприклад, для сухої, адже чим зневодненіша така шкіра, тим більше себуму вона виділяє.

Ціла лінійка мене не цікавила, а от зволожувальний тонер ідеально вписується в ранкову рутину, тож взяла на пробу тонер від MyIDi.

Гідробаланс тонер для обличчя MyIDi

Пакування. Темно-зелена коробочка з прозорою матовою пляшечкою з пульверизатором всередині. Елегантний дизайн з золотими літерами на тлі зелених елементів перетворює його на справжню прикрасу ванної кімнати.

Прочитала чимало негативних відгуків про те, що пульверизатор працює погано і неможливо розбризкати тонер одразу на обличчя. Дійсно, так не вийде, бо рідина виходить одним струменем і локалізується в одному місці. Але є 2 але:

  • виробник зазначає у способі використання, що розпилювати потрібно на ватний диск, а тоді наносити на обличчя. Тому тут нема жодних претензій.
  • це тонер, а не тонік. Його консистенція хоч і видається рідкою, по факту вона наче трохи в’язкіша, тому не буде розбризкуватись як вода з пульверизатора на квіти. До слова, тонер з серії Acne-Off має аналогічний пульверизатор, але рідина розбризкується більш розсіяно, бо він рідкіший.

Об`єм 100 мл, але є міні-версія на 50 мл.

Склад (INCI). Невеликий, тож даю повний перелік, а для зручності виділяю жирним основні активні інгредієнти:

Aqua (вода) - розчинник,

Кonjac mannane (коньяк маннан) - полісахарид у вигляді порошку, який отримують з бульб рослини Amorphophallus Konjac. Косметичний гелеутворювач, що здатний загущувати водну фазу, і разом з цим він активно зволожує шкіру, тонізує та підтягує її.

Glycerin (гліцерин) – зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт,

Hydrolyzed Elastin (гідролізований еластин) – емолент, що сприяє тонізації шкіри, а при тривалому використанні значно покращують її еластичність і пружність

Hydrolized Collagen (гідролізований колаген) – емолент та зволожувач, що сприяє тонізації шкіри, а при тривалому використанні значно покращують її еластичність і пружність

D-Panthenol (пантенол) - має зволожувальну властивість, стимулює регенерацію клітин, природне вироблення колагену,

DL Plantonactone (пантолактон) - забезпечує шкірі ефект кондиціювання,

Hyaluronic Acid (гіалуронова кислота) – зволожувач, ідентичний до шкіри інгредієнт (виробник зазначає, що використано 4 види гіалуронової кислоти каскадної мікроності),

L-Mandelic Acid (L-мигдальна кислота) - вирівнює тон шкіри,

Allantoin (алантоїн) - володіє кератолітичними, зволожувальними, заспокійливими, протиподразнювальними властивостями,

Sorbitan Caprylate - емульгатор,

Propanediol – зволожувач, розчинник,

Benzoic Acid – консервант,

Parfum – парфумування.

На відміну від тонера з серії Acne-Off (https://club.makeup.com.ua/post/27909/) цей має віддушку.

Консистенція та аромат: прозора рідина з яскраво вираженим запахом. Тож тим, хто уникає ароматизаторів у складі, раджу проходити повз. У мене ж реакцій на віддушки нема, а враховуючи, що він не солодкий і, як на мене, доволі приємний, то проблеми в цьому не вбачаю.

Враження. Тонер рідкий, але на дотик це не просто водичка. За відчуттями рідина не жирна, але на дотик має щось мінімально гелеве у складі, пропитаний пафф немов ковзає по шкірі. Тонеру треба дати хвилину часу для поглинання. Після цього відчувається, що шкіра наче підтягнута, але бажання додатково її зволожити не виникає (P.S. коли шкіра дуже зневоднена, хочеться давати все більше і більше зволожувального засобу). На дотик можна відчути мінімальну липкуватість (якщо придиратись), яка є цілком комфортною навіть для жирної шкіри. З іншими засобами не конфліктує.

Для мене даний тонер виявився досить комфортним і його зволожувальних властивостей за відчуттями цілком вистачає. Але раджу звернути увагу на активну парфумовану композицію, можливо комусь вона не підійде.