Ти наче потрапив в банано вий рай
Гель для душу з ароматом Milk Shake 🍌
Продовжую розповідати про засоби від Sovka Skincare, які покорили нашу спільноту 😁
Раніше я розповідала про суфле цього бренду https://club.makeup.com.ua/post/33182/
Сьогодні ж мова піде про гель для душу, тільки вже з іншим ароматом ⬇️
Оформлення та упакування:
Пляшка як і в суфле виконана з дуже щільного та міцного пластику, сама пляшка прозора. Завдяки прозорості пляшки, можна відслідковувати розхід засобу, а це зручно ☝🏻
На ній є прозора наліпка зі вказаним складом на етикетці та іншою інформацією про виробника.
Кришка - формат та дозатор:
Кришка формату фліп-топ, глянцева і доволі м'яко відкривається, завдяки округлим краям. Закривається надійно, тож можна спокійно брати пляшку з собою в сумку (до прикладу, якщо ви ходите в спортзал, або просто збираєтесь у подорож). І до того ж, пляшка досить компактна, багато місця точно не займе 👌🏻
Дозатор:
Дозатор хоч і вузенький, але видає необхідну кількість засобу для використання.
Аромат, колір та консистенція:
Аромат:
Аромат дуже зрілої м'якоті банану, ось такого як на фото 😍 Такий, який ідеально підходить для випічки бананового хліба, або кексів.
На шкірі після використання, я його практично не відчуваю.
Колір: жовтуватий з легкою, ледь помітною прозорістю.
Консистенція: гелева, середньої густоти.
Піноутворення:
Гель при контакті з водою утворює пишну, пористу пінку, яка м'яко обволікає все тіло, наче дотик хмаринки.
У використанні та висновок:
Гель чудово та якісно очищує шкіру від повсякденних забруднень навколишнього середовища. Не залишаючи після себе відчуття слизької мильної плівки.
Після використання залишається приємне відчуття чистоти та після-бананова ароматерапія 🍌
Шкіру не пересушує та не викликає відчуття стягнутості.
Та на диво він виявляється дуже економічним у використанні. Бо напочатку я думала, що розхід буде ух, але ж ні (при тому, що я люблю коли багато, дуже багато піни 😁).
Висновок:
Якщо ви полюбляєте аромат банану в доглядовій косметиці (або ж є його фанаткою/фанатом) раджу звернути увагу на цей гель, бо з ним у вас буде не тільки чиста шкіра, але й додаткова бананова ароматерапія 😉
Коментарі (0)