Ірина 🦋

Натуральний крем для рук з маслом ши та кокосом

У мене нормальна шкіра рук, а у чоловіка навпаки дуже суха і проблемна, залежно від сезону бувають почервоніння, свербіж, іноді навіть з'являються тріщини на пальцях, тому ми пробуємо різні креми, у пошуку ідеального

Крем Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream корейського🇰🇷 бренда містить 20% олії ши 🌰 Саме цей компонент, багатий на жирні кислоти та вітаміни А, D, Е, F, зволожує та живить, підтримуючи нормальний оптимальний водний баланс та запобігаючи зневодненню. Олія кокоса🥥, що має протизапальну і бактерицидну властивості, робить шкіру еластичною, живить і пом'якшує її, захищаючи від висихання і лущення.

У крему ціна звичайно не маленька, але він має дуже хороший натуральний склад, багатий на масла та екстракти.

Зовнішній вигляд: Туба обʼємом 50g. Крем білого кольору, достатньо густий.

Аромат: Мені він не пахне кокосом або олією ши , мені схожий на запах жирного молока🥛, але запах дуже легкий, чути його якщо уткнутися носом у руку 👋🏼. Відмінно підійде тим, хто не любить надто нав'язливі аромати у доглядових засобах.

Використання: Поглинається не відразу, але при цьому досить швидко, до 5 хвилин ⏰, не лежить на рука плівкою, яка потім змивається під краном з водою, крем дійсно вбирається. Я не відчуваю після нього ні жирності, ні липкості.

Витрачається економно кількості як на фото, мені вистачає на обидві руки. Немає відчуття за годину, що руки вже сухі і потрібно знову чимось їх намазати. Шкіра на руках після нього досить м'яка, і доглянута, мені подобається крем

Також у Benton є ще Крем для рук с маслом ши и оливой Benton Shea Butter and Olive

А ви пробували щось від Benton?