Дарина🦉

Березовий гель-пілінг для душу

Березовий гель-пілінг для душу

Продовжую розказувати про свої "березові засоби". Сьогодні - Березовий гель-пілінг для душу від Weleda. Засіб яким підготовлюю шкіру до масажу олійкою, про яку писала тут https://club.makeup.com.ua/post/35002/ .

Пакування:

Гель-пілінг представлен яскравому зеленому тюбику, з гарним принтом, та назвою бренда. Кришка фліп-топ, міцно закривається. На звороті є вся необхідна інформація для соживача. Об'єм 150 мл.

Склад (інформація з сайту):

Вода, коко-глюкозид, кунжутна олія, спирт, складний ефір амінокислоти, бджолиний віск, карнаубський віск, гідрована рицинова олія, олія абрикосових кісточок, натуральний гліцерин, суміш ефірних олій, карагенін (із червоних морських водоростей), екстракт листя берези, кореневища рускусу і листя розмарину; ксантанова смола, молочна кислота.

Виробництво гелю здійснюється без додавання синтетичних засобів і жорстких абразивних частинок, що дозволяє очищувати омертвілу шкіру без травмування здорових шарів епідермісу. Масажні властивості Birken Dusch-Peeling забезпечують швидку регенерацію шкіри за рахунок поліпшення кровообігу.

Не втомлююсь, кожен раз, з кожним засобом від цього бренду, пишатися складом, та піклуванням про здоров'я жінок!!!

Аромат та текстура:

Аромат - таким самий прємний, як у олійкі - для мене це березовий сік, з солодким лимоном, дуже свіжий аромат, дійсно пахне весною! І залишається на шкірі, після змивання, а в тандемі з олійкою аромат неймовірний, я би хотіла собі такий парфум!

Текстура - дуже приємна до шкіри, гелево-кремова (моя улюблена), білого кольору з жовтоватим відтінком. Амбразивні частички середнього розміру, дуже ніжно скрабують шкіру.

При контакті з водою пілінг-гель стає схожий на крем-пінку, дуже легко розподіляється по шкірі, та змивається без труда.

Рекомендації до застосування:

Нанесіть на вологу шкіру круговими масажними рухами (я скрабую або руками, або спеціальною рукавичкою, перед цим роблю сухий масаж щіткою), потім змийте. Ваша шкіра готова до масажу з Березовою олією від целюліту. Рекомендована частота використання - один раз на тиждень. А коли проходиш "березову" програму 3-4 рази на тиждень.

Враження віл гель-пілінгу:

- шкіра глибоко очищена та гарно зволожена;

- гладенька та ніжна на дотик;

- шкіра прям дихає;

- в тандемі з олійкою дуже круто працює, результат вже помітно через тиждень (якщо не лінкуватись, та виконувати поради виробника, робити масаж щіткою або масажером).

+ 1 гарний та дієвий засіб від Weleda! Обов'язково повторю ще, і всім раджу спробувати✅

🦉

Березовий гель-пілінг для душу
Березовий гель-пілінг для душу
Березовий гель-пілінг для душу
Березовий гель-пілінг для душу
Березовий гель-пілінг для душу