Anna_feerie

Готуємо подарунки чоловікам до Дня закоханих

Готуємо подарунки чоловікам до Дня закоханих
Готуємо подарунки чоловікам до Дня закоханих
Готуємо подарунки чоловікам до Дня закоханих

Звісно, хтось може сказати, що не до свят, а я відповім - ні, саме зараз вони нам дуже й дуже потрібні. Тож якщо у вас ж можливість порадувати близьку людину, не гайте часу, адже любов - це те, що тримає нас у цьому світі.

Сьогодні хочу поділитися власним досвідом, а саме розкажу про ті подарунки, які сподобались моєму коханому. Цінові категорії будуть різними (без важкого люксу), хоча, можна обійтися мінімумом і зробити валентинку своїми руками (пам'ятаєте, як в школі?😍). Ті, що на фото, я змайструвала у техніці квілінг - все що для того треба, папір, клей та зубочистка (або щ можна придбати готовий набір в відділі для творчості).

Але ж перейдемо до косметичних даруночків:

Azzaro Chrome

Це універсальний аромат, який підійде на будь-яку пору року і буде доречним і в спортзалі, і на діловій зустрічі. Чоловік каже, що він відчуває цитруси (в піраміді заявлені бергамот, ананас та лимон), а також дерев'яні ноти (дубовий мох, кедр). В базі аромату сандал, мускус та боби тонка.

Це один з моїх улюблених чоловічих ароматів😍 Так пахне радість, оптимізм та життєва енергія. А ще дуже несподівано було почути від чоловіка шлейф на морозі (ось тут справді я була здивована, адже це не важкий східний парфум, а все ж більш делікатний цитрусовий варіант).

Ідеально починати знайомство з мініатюри, адже так ви точно зможете дізнатися, чи підходить парфум при тривалому застосуванні.

Готуємо подарунки чоловікам до Дня закоханих
Готуємо подарунки чоловікам до Дня закоханих

Про Esse я писала окремо, адже цей виробник точно вартий вашої уваги (https://club.makeup.com.ua/post/1880/).

Аромат під номером 79 сподобався чоловікові найбільше, тож він однозначно хоче велику баночку)) На сайті зараз офсток, але є варіант: цей парфум є оммажем Lanvin Eclat D'arpege Pour Homme, тож вважаю за необхідне про це сказати (там навіть всі ноти співпадають, що не часто буває).

Цей аромат дуже стійкий, фужерний (як каже коханий, він асоціюється в нього з ароматом якісного коньяку, хоча ніяких алко-нот в піраміді немає😁). По моєму сприйняттю це більш серйозний аромат, його час вечір, а власник - сильний та мужній чоловік, що ніколи не залишається непоміченим. Окрім цитрусів та кедру, там є жасмин, сандал, листя фіалки та розмарин. Мабуть, таке поєднання і створює той незабутній флер.

Не знайшла на сайті саме той варіант, тому довелося підібрати інший, але дуже подібний по складу. З усіх еко-дезодорантів, що я тестувала, цей працює найкраще (чоловік його вподобав). Аромат приємний, не нав'язливий, у складі гамамеліс та пробіотики, без алюмінію. Це британський бренд, в якому багато цікавих засобів для чоловіків. Тут і гелі для гоління, і різноманітні засоби для догляду за волоссям і бородою, і дезодоранти. Тож, якщо шукаєте щось новеньке - рекомендасьон.

Це святий грааль для людей з жирною шкірою голови та різноманітними проблемами (лупа, себорея тощо). Про нього також я вже писала (https://club.makeup.com.ua/looks/1911/), але не включити його в цю добірку не могла, адже представники сильної статі зазвичай мають більш жирне волосся та шкіру, а одже потребують якісного та дбайливого очищення 💪

Можу порекомендувати ще одну баночку, її я дарувала не тільки коханому, а й чоловіку моєї сестри, коли в нього трапилася халепа зі шкірою голови і ніякі Сульсени та ін. не допомагали. Це пілінг від Med planta. Називається маска, та по факту це саме пілінг з кислотами, який треба раз на тиждень наносити на шкіру голови для додаткового очищення та відлущення.

Якщо ж у Вашого коханого раптом закінчилось бритвинне приладдя, подаруйте йому щось цікаве, наприклад - Wilkinson Sword.