Anna_feerie

Дуже бюджетна маска, яка здивувала

Дуже бюджетна маска, яка здивувала
Дуже бюджетна маска, яка здивувала

Хоч листкові маски і не є обов'язковими в доглядовій рутині, проте я люблю мати кілька про запас, на випадок, коли терміново треба заскоїти шкіру. Так-так, для мене важлива саме здатність маски прибирати почервоніння та наслідки комсетичних процедур😊.

Навіть якщо ви не маєте особливих проблем (таких як дерматит, розацеа тощо), інколи всі стикаються з надмірною чутливістю від впливу високих/екстремально низьких температур, сухого повітря, а також після кислотних засобів.

В моєму ж випадку шкіру реагує навіть на вмивання🙃. Наразі також присутні деякі висипання та сліди від них, тому я вирішила зробити процедуру дарсонвалізації (якщо ви не читали мій допис про дарсонваль, то дуже раджу, штука крутезна: https://club.makeup.com.ua/post/28674/ ). Після цього ще тривалий час я вся така рожевенька, тож була прекрасна нагода випробувати масочку від корейського бренду Jigott🤗.

Дуже бюджетна маска, яка здивувала

Масочка мене приємно вразила, тож спішу поділитися враженнями🥰.

Я обрала варіант з екстрактом меду (маю ще вітамінну, але її час поки не прийшов)). Тут доволі гарний склад:

💙 гліцерин, гіалуронова кислота та бетаїн - відповідають за зволоження;

💙 ектракти алое та камелії - також зволожують, заспокоюють та сприяють відновленню пружності шкіри;

💙 муцин равлика - пом'якшує, загоює та заспокоює почервоніння;

💙 екстракти меду, прополісу та маточне молочко - чудові для зволоження, відновлення бар'єрних функцій, також забезпечують антибактеріальний та протизапальний ефекти.

Тож склад спрямований якраз на заспокоєння шкіри та боротьбу з запаленнями, а бонусом - зволоження та турбота про тургор)).

Лекало маски не ідеально сіло на моє обличчя, проте майже всі зони отримали свою дозу есенції (якої достатньо). Аромату вираженого немає, десь ледь вловимий медовий). Есенція доволі рідка, в процесі експозиції нічого не стікало по обличчю, тож доволі комфортно.

Тепер про враження:

- я тримала маску 15 хвилин і протягом всього часу відчувала приємне охолодження (це величезний +));

- після зняття на обличчя залишилось багато есенції, яку я легко вмасажувала і вона всоталась протягом 5-7 хвилин, не залишаючи жодних масних слідів;

- після цього я зробила фото для порівняння і помітила, шо почервоніння стали меншими, шкіра набула сяяння та більш здорового вигляду.

Далі я нанесла свій звичайний догляд і обличчя повністю прийшло в норму, тож масочка справді дієва та гарно впливає на моє чутливе личко, адже зазвичай для заспокоєння треба набагато більше часу)). За таку ціну обов'язково придбаю ще декілька варіантів від Jigott, щоб ось так в разі чого мати під рукою💙.