Darina🦉

Очищувальна пінка для вмивання з азелаїновою кислотою, ніацинамідом і пробіотиками

Очищувальна пінка для вмивання з азелаїновою кислотою, ніацинамідом і пробіотиками

Привіт! Результатом від косметики, яка мене дуже вразила ( з результатами "до" та "після") ділилась тут https://club.makeup.com.ua/post/35524/ Сьогодні про - Очищувальну пінку для вмивання з азелаїновою кислотою, ніацинамідом і пробіотиками.

Особливості Anti Acne Cleanser Foam від Jole:

Склад (інформація від виробника):

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lauroyl Methyl Glucamide, Niacinamide, Glycer-in, Azelaic Acid, Bifida Ferment Lysate, Panthenol, Betaine, Mandelic Acid, Lactic Acid, Salix Alba (White Willow) Bark Extract, Licorice (Glycyrrhiza glabra) Root Extract, Phenoxyethanol, Squalane, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Valine, Lysine, Serine, Caprylyl Glycol, Glyceryl Caprylate, Dipropylene Glycol.

• Пінка містить азелаїнову, мигдальну,молочну кислоти, ніацинамід, допомагає знизити жирність шкіри, зменшити кількість висипань, в боротьбі з постакне та меланодермієй.
  • Значно покращує стан пор.
  • Пінка містить пробіотики для підтримки здорового мікробіому шкіри.
  • Також пінка допомагає вирівняти тон та текстуру шкіри завдяки тому, що підсилює десквамацію та спричиняє освітлюючу дію.
  • Пінка містить комплекс м'яких, делікатних поверхнево-активних речовин, а також заспокоюючі, зволожуючі та відновлюючі інгредієнти. Завдяки ним пінка м'яко очищує шкіру, не пересушуючи її, тому після вмивання немає відчуття стягнутості.
  • Містить Компоненти Натурального Зволожуючого Фактора, Сквалан, Трегалозу, що сприяє зволоженню шкіри і зменшенню запалень та почервоніння.

Призначення: від почервонінь, заспокоєння, освітлення, очищення, проти запалень, розацеа

Використовую її місяць, тож ділюсь своїми враженнями!

Пакування як і у всіх засобів, на висоті. Пінка запакована "запаяна" в щільну плівку. Круте пакування засобів, точно знаєшь, що ніхто до тебе її не спробував!

Пінка представлена в щільному пластиковому флаконі (схожий на скло).

Дозатор - помпа добре працює з першого разу, гарно дозує засіб. На звороті є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 150 мл.

Аромат та текстура:

Аромат у пінки специфічний - мені нагадує щось, між міцним завареним чорним чаєм та корінням солодки. Він не неприємний, але не звичний для косметичних засобів. Аромат відчувається тільки при нанесенні, на шкірі не залишається.

Текстура - густа біла пінка, при контакті з водою передворюється крем-пінку. Білого кольору. Приємна до шкіри, легко розподіляється та змивається. Дуже економічна, 1-2 натиска мені вистачає.

1. Пінка дуже гарно очищує шкіру
  2. Гарно матує, я бачу трохи звуження пор, але тут робота не тільки пінки, а сироватки та масок від цього бренду, про які писала тут https://club.makeup.com.ua/post/35524/
  3. Освітлює шкіру, значно змінився тон шкіри
  4. Заспокоює та зменшує запалення
  5. Не пересущує, не має відчуття стягнутості
  6. Приємна та проста в використанні
  7. Наш виробник

На своїй шкірі я бачу ефект від цієї пінки, та інших засобів від Jole з азелаїновою кислотою, моїй проблемній шкірі засоби дуже допомогли! І звісно, що я буду обирати цей бренд надалі!

🦉