Альгінатна маска заспокійлива з екстрактом зеленого чаю і алое вера
Joko Blend
Привіт✌🏼, продовжую використовувати свої масочки з наборчика від Joko Blend 💜https://club.makeup.com.ua/post/34479/ .
В цей раз обрала - альгінатну маску заспокійливу з екстрактом зеленого чаю і алое вера.
🍃Що каже виробник:
Заспокійлива альгінатна маска з екстрактом зеленого чаю й алое вера Joko Blend P стане прекрасним вибором для дівчат, чия шкіра схильна до подразнень. Завдяки своєму цілющому складу, маска виконує миттєву заспокійливу й протизапальну дію, насичуючи шкіру корисними мінералами, а також запобігає появі дрібних зморшок.
🍃Склад:
Diatomaceous Earth, Calcium Sulfate,Sodium Alginate, Sorbitol, Aloe Vera Powder, Almond milk, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Camellia sinensis Еxtract, Аloe Вarbadensis,Perfume.
🍃Пакування:
Білий пакетик, гарної (плотної) якості. З назвою засобу та бренду. На звороті, є вся необхідна інформація для споживача. Об'єм 20 г.
🍃Аромат та текстура:
Аромат - м'ятна цукерка 🍬, свіжа м'ята 🍃 з солодкуватістю, дуже приємний запах. На шкірі відчувається тільки при нанесенні.
Текстура - суха, нагадує борошно, блідно-м'ятного кольору. При змішуванні з водою, колір стає більш виразним, а текстура схожа на дуже густу сметану.
🍃Спосіб застосування:
Маску висипаю в окрему суху посудину (я висипаю половину пакетика, бо цілого мені забагато) . Додати 40-50 г води температурою 20-25 градусів. Ретельно перемішати до отримання однорідної консистенції. На очищене обличчя нанести маску за допомогою шпателя (пензлика) густим шаром й залишити на 15-20 хвилин до повного висихання. Рекомендується лягти й розслабитися. Зняти маску одним шаром, починаючи з підборіддя до чола.
Все як каже виробник, що хочу додати, це те що, шпатель дуже полегшує мені нанесення, посуд йшов у наборі.
🍃Враження:
- Хвилин 10 після нанесення відчувається приємний холодок, маска дуже освіжає
- Дуже гарно заспокоює шкіру (відчуття полегшення одразу)
- Освіжає, прям бадьорить
- Матує шкіру, на дотик шкіра гладенька та м'яка
- Тон шкіри стає світлішим
- Бюджетний та економічний варіант
Я вже багато яких масочок спробувала, і навіть не можу обрати фаворитку, вони всі дієві та дарують гарний настрій💗
Дякую 🦉
Коментарі (0)