Швець Карина🤍

TINK | Пінний цукровий скраб Coconut&Vanilla

TINK | Пінний цукровий скраб Coconut&Vanilla

Я рідко купую скраби, тому що більшість з них дає мені подразнення. Останнім фаворитом був скраб від Shelly, який я збиралась повторювати, але в підсумку йому знайшлась достойна заміна.

Знайомтесь, герой сьогоднішнього огляду - пінний цукровий скраб для тіла Tink з ароматом кокосу і ванілі 🤤 я обожнюю подібні запахи і з задоволенням спробувала новинку від бренду.

TINK | Пінний цукровий скраб Coconut&Vanilla

В першу чергу мене привабило в цьому скрабі те, що він цукровий (= відсутність подразнення і печіння після скрабування).

Хороший обʼєм 330 г помістили в пакування, подібне до крему-суфле з такої ж серії (розповідала про нього вчора - https://club.makeup.com.ua/post/35617/ )

Нюанс щодо цього пакування - в нього не дуже щільно закривається кришка, тому краще зберігати продукт між процедурами десь в сухому місці, наприклад у шафці тощо).

🥥Sucrose: Цукор, основа

🥥Glycerin: Гліцерин, зволожувач, компонеет НЗФ

🥥Sodium Cocoyl Isethionate: М'який очищувач, отриманий з кокосової олії

🥥Cocos Nucifera (Coconut) Oil: Олія кокоса, живить і зволожує шкіру

🥥Vanilla Planifolia Fruit Extract: Екстракт ванілі, додає приємний аромат

🥥Parfum (Fragrance)

🥥Methylchloroisothiazolinone та Methylisothiazolinone: Консерванти

Текстура у цього скрабу шикарна - багато щільних цукринок, які мʼяко і при цьому дієво очищують шкіру.

Подібно до скрабу від Shelly, пінний скраб Tink при розтерті по шкірі перетворюється в молочко, при цьому делікатно поліруючи шкіру і не дряпаючи її.

Після себе скраб не лишає жирної плівки, після нього не хочеться вимити тіло ще раз.

При цьому навіть на сухих ділянках шкіри (у мене це в основному зовнішня сторона ікр і кісточки на ногах) немає відчуття дискомфорту і свербежу, як іноді буває від інших продуктів цього виду.

Запах скраб має ідентичний до крему суфле - це все та ж розкришена рафаелка або остужене кокосове печиво.

В тандемі обидва продукти надають тілу смачний, але не солодкий і не задушливий аромат.

Таким чином даний скраб можна використовувати навіть через день, при цьому шкіра буде залишатись зволоженою і відлущеною, без мікроподряпин і підвищеної сухості.

Для моєї шкіри даний скраб виявився чудовим ексфоліюючим засобом, який я тепер з впевненістю можу повторювати у майбутньому. В лінійці ще є аромати з манго, гуавою та мʼятою, авокадо та мигдальною олією.