Ирина ❤️

Бальзам для рук "Оливково-мигдальний догляд"

Бальзам для рук "Оливково-мигдальний догляд"

Вибирала крем за відгуками на makeup, але купувала його в аптеці. Для мене важливо як пахне крем для рук, тому спочатку у відгуках мене збентежило, що одні писали, що аромат не подобається, а інші навпаки, який же прекрасний аромат у цього крему. Після покупки коли я нанесла крем, моя перша думка була, що я не буду ним користуватися через запах, для мене він був жахливий, що то різке трав'яно-лікарське 🙁

Після цього я віддала крем чоловікові, він сказав що йому нормальний запах, сама ж я не підходила до нього кілька тижнів. Але хотіла написати відгук, а для цього 1 раз скористатися кремом мало на мій погляд, тим більше, що мене так розчарував аромат, що я навіть на його дію уваги не звернула. Коли ж я скористалася кремом у 2 раз, запах був вже не такий різкий, ні, він не почав мені подобається, але хоча б я могла користуватися ним, і з кожним разом я все більше звикала до нього. Крем має обʼєм 100мл з гарним складом, консистенція середня, мені здається більш рідка у порівнянні з іншими моїми кремами для рук.

Його активні компоненти наповнюють вологою глибокі шари шкіри, позбавляючи її надмірної стягнутості, а також попереджають раннє старіння шкіри, підтримуючи її здоровий вигляд. При регулярному використанні масло мигдалю покращує колір шкіри, надає шкірі гладкості, підвищує еластичність і розгладжує зморшки. Мигдальне молочко відновлює природну захисну плівку шкіри, насичує її вітамінами та жирними кислотами. Воно також використовується для зниження впливу ультрафіолетового проміння на шкіру, що дозволяє зменшити наслідки старіння шкіри. Оливкова олія першого холодного віджиму ефективно зволожує шкіру, захищає від втрати вологи, бореться з передчасним старінням та підтримуєте еластичність шкіри. В результаті використання бальзаму шкіра рук буде зволоженою, пружною, ніжною та гладкою.

Властивості бальзаму:

- Живлення шкіри рук

- Відновлення природного балансу вологи

- усунення сухості та лущення шкіри

- усунення роздратування

- сприяння загоєнню мікротріщин та подряпин

- Стимулювання процесів регенерації

- омолодження та тонізування шкіри рук

Активні компоненти:

- Оливкова олія першого холодного віджиму

- Олія солодкого мигдалю

- Мигдальне молочко

- Молочні протеїни

- Вітаміни

Крем дійсно доглядає шкіру рук, не залишає плівки, немає липкості, досить швидко вбирається. Коли через час миєш руки, немає відчуття, що він змивається з них. За своїми властивостями крем мені сподобався, але все ж таки через аромат, більше повторювати не буду. Чоловіку з його сухою та проблемною шкірою рук, крем подобається, використовує регулярно, пом'якшує його суху шкіру рук та прибирає невеликі подразнення.

Мої інши дописи про крема для рук:

Isehan Medicated Hand Cream 👏 https://club.makeup.com.ua/post/35998/

Benton Shea Butter and Coconut Hand Cream 🌴 https://club.makeup.com.ua/post/34978/

Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual Hand Cream 🥑https://club.makeup.com.ua/post/34663/

Rilastil Xerolact Hand Cream 🍰https://club.makeup.com.ua/post/32628/ та про гідрогелеві маски для рук 🫳

Esfolio Pure Skin Moisture Milk Hand Cream 🐮 https://club.makeup.com.ua/post/33148/

Тут у кінці поста можна побачити мої інші рекомендації щодо засобів для рук 🤝https://club.makeup.com.ua/post/32550/

Про крема для проблемних ніг 👣https://club.makeup.com.ua/post/34179/

Бальзам для рук "Оливково-мигдальний догляд"