На йделікатніший цукровий скраб, який я тільки пробувала
Пінний скраб TINK з гуавою та м'ятою
В додаток до кремів-суфле (про один я нещодавно писала
https://club.makeup.com.ua/post/35744/ бренд випустив також і цукрові скраби.
Ох, я обожнюю скраби для тіла, тож пройти повз цієї новинки звичайно що не змогла 🤭
Оформлення та упакування:
Невеличка прозора пластикова баночка (схожа на відерце, але без ручки) об'ємом 330 г. Оформлення приємне, таке я би навіть сказала по-справжньому літнє 🌿
На баночці є наліпка з детальною інформацією про засіб: опис, склад, спосіб застосування та інша інформація про виробника.
Напочатку баночка мала збоку захисну пластикову вставку, яку перед початком треба відірвати. Це гарантує, що до вас цим засобом ніхто не міг скористатися.
Склад:
Віділю найактивніші компоненти:
Цукроза - кристалічна речовина (цукрові часточки), м'який абразив, який делікатно відлущує шкіру від ороговілих клітин.
Гліцерин - зволожує та утримує вологу у шкірі.
Кокоїл ізетіонат - піноутворювач на основі кокосової олії.
Екстракт гуави - антиоксидант, містить в собі флавоноїди та інші корисні речовини. Захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища, допомагає м'яко відлущити ороговілі клітини, вирівнює тон шкіри.
Олія м'яти перцевої - охолоджує, освіжає та тонізує. Може використовуватися як натуральний ароматизатор.
Аромат, колір та текстура:
Аромат:
От ніколи не пробувала гуаву і навіть не знаю який аромат вона має (якщо знаєте/або куштували, напишіть будь ласка 🙏🏻, мені дуже цікаво).
Але, особисто мені цей скраб пахне свіжою зеленню, вершками та ноткою полуниці. Він свіжий, але м'яти я тут взагалі не відчуваю, а хотілося би ...
Колір червоно-рожевий (як серединка зрілого плоду гуави, або недозрілого кавуна🍉).