Юлі

Шампунь з ароматом першого кохання

Шампунь з ароматом першого кохання
Шампунь з ароматом першого кохання

Нагадаю, що нещодавно вирішила влаштувати для себе челендж і щодня тестувати новий пробник, який нудьгував у косметичці.

Враження від другого дня непогані (про що піде мова далі), але своєю емоційністю не зрівняються з вчорашнім дописом - https://club.makeup.com.ua/post/36472/

Спершу хочу описати концепцію парфумованої лінійки шампуней KeraSys. Так, це саме лінійка, і загалом у виробника є й інші аромати, та зараз вони не в наявності.


Те, що відрізняє цю продукцію від інших шампуней – першочергово, їх аромат.
Обіцянок, що парфумерна композиція має триматися на волоссі після миття голови, заявлено не було (хочааа 😏). Тож ця характеристика скоріше про ароматерапію у ванній, про задоволення від процесу миття волосся.


Окрім аромату, варто очікувати і позитивного ефекту від застосування шампуні, оскільки вона вважається професійною.
Призначення конкретно шампуні "Романтик" – для пошкодженого волосся, яким моє не є, але відновити посічені кінчики я була б не проти)

Мене завжди дивує, коли виробники подібної продукції (мило, шампуні) зазначають цілу піраміду аромату, яка звісно ніколи не розкривається поступово, бо як мінімум для цього немає часу))

Але що має на увазі KeraSys під назвою аромат першого кохання?
Початкова нота: квіти апельсина, квіти білого персика, фрезія.
Серединна нота: жасмин, магнолія, маргаритка, конвалія.
Кінцева нота: кедр, білий мускус, амбра


В сумі це пахне концентровано квітково солодко, але ніжно і приємно. Асоціацій з першим коханням не виникло, але щось наївне і добре відчувається 🤍

Від одного використання (а пробника вистачило саме на те, щоб помити моє волосся середньої довжини два рази) складно робити точні висновки.

Але що я все ж зрозуміла:
- моєму натуральному нормальному волоссю ця шампунь не робить гірше (а таке бувало з іншими брендами), тож це уже плюс
- якогось мега ефекту я теж не побачила. Волосся як волосся 🤷🏻‍♀️ (можливо воно не було настільки пошкодженим, щоб помітити дію)
- аромат дійсно "прилип" до волосся, але у значно меншій концентрації, ніж пахне сама шампунь. Відчувається лиш дуже близько до волосся.

1. Мені здається, що ця шампунь має підійти для повсякденного використання, де завдання просто позбавитись жирного блиску.
2. Але якщо ви миєте голову щодня, то концентрація запаху може почати приїдатися доволі швидко.
3. Сам аромат приємний, для дівчат, квітковий, ніжний.
4. Нічого поганого від одного використання не помітила, але чогось супер позитивного теж, 6/10.