Хороший базовий очисник для всіх типів шкіри
Не знаєш, який купити гель для вмивання? Тоді сміливо бери Mermade Wait! Clean Up Step Up
Цей гель мені подарувала на день народження люба Zhukovka у наборі з ензимною маскою та кремом для обличчя.
Огляд на ензимну маску був тут ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/30733/ , вона мені дуже сподобалась, реально класний продукт.
Огляд на крем буде трохи згодом, бо я його ще і досі не відкривала.
До речі, крім звичайного набору у MERMADE зʼявились також набори в прозорих косметичках і це дуже зручно.
Це базовий клінсер, який підійде абсолютно всім типам шкіри (моя взагалі на лікування топічним ретиноїдом, тому дуже чутлива). Текстура у нього гелева, тримає форму, прозорого кольору.
Обʼєм всього лише 50 мл, і я б, наприклад, була б лише «за», щоб @Mermade випустили цей гель для вмивання в обʼємі 150 або 200 мл. Тому що тревел-формат - це класно, але хочеться, щоб на вибір був обʼєм і побільше.
Аромат у гелю кокосовий, він не дуже гучний, не хімозний і не заважає під час процедури вмивання.
Склад
🫧Вода:основа
🫧Коко-глюкозид: м'яка поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії
🫧Гліцерин: зволожувач, компонент НЗФ
🫧Кокамідопропілбетаїн: ще одна поверхнево-активна речовина, отримана з кокосової олії
🫧Пантенол: вітамін В5, він зволожує та заспокоює шкіру.
🫧Пропандіол: зволожувач і розчинник
🫧Екстракт листя алое: заспокоює та зволожує
🫧Біофлавоноїди: антиоксиданти, які допомагають захистити шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища.
🫧Екстракт Brassica Oleracea Italica: екстракт брокколі,має антиоксидантні властивості та корисний для вікової і проблемної шкіри.
🫧Акрилати/C10-30 алкілакрилатний кросполімер: загусник і стабілізатор.
🫧Полісорбат 80: емульгатор
🫧Феноксиетанол: консервант.
🫧Етилгексилгліцерин: консервант і кондиціонуючий засіб
🫧Триетаноламін: регулятор pH і емульгатор.
🫧Трегалоза: зволожувач, отриманий із цукру
🫧Сечовина: зволожувач і кератолітик
🫧Серин: амінокислота
🫧Гліцерилполіакрилат: плівкоутворювач, який допомагає утримувати вологу.
🫧Альгін: природний полісахарид, отриманий з водоростей, який може мати зволожуючі властивості.
🫧Parfum
🫧Алантоїн: заспокоює та захищає шкіру
🫧Динатрій фосфат, калій фосфат: регулятори pH.
Єдине питання, яке маю до бренду - на пакуванні гелю вказано, що там присутня гіалуронова кислота, але в складі я її не знайшла. Перелік інгредієнтів брала з сайту бренду і звіряла з тим, що вказаний на моєму тюбику з гелем.
Щодо дії
Дівчатка писали, що гель не піниться, але в мене все піниться ;) як-то кажуть, «просто додай води». Піна ніжна, повітряна, вона гарно і дуже мʼяко очищує шкіру. Обличчя після вмивання не стягнуте, не червоне, не пече і не свербить.
За щоденного користування гелем я не помітила, щоб він якось підсушував шкіру. Все навпаки дуже комфортно, також засіб не лишає ніякої неприємної плівки на обличчі (як це буває з деякими бюджетними гелями). Хоча, знову ж таки, хтось із дівчат писав, що їм таки підсушує шкіру.
Я такого не помітила, для мене це зараз найбільш мʼяка умивалка з усіх, що є в арсеналі.
Висновки
Я можу сміливо рекомендувати цей очисник, адже досить довго ним користуюсь вже (час від часу чергую з іншими). До речі, що класно - термін придатності після відкриття в нього аж цілих 12 місяців.
Якби ще був більший обʼєм, було б взагалі 🔥
Спробувавши два продукти з нової доглядовоі лінійки для обличчя (цей гель і ензимну маску), я залишилась цілком задоволеною. Скоро планую відкрити і крем - сподіваюсь, він також підійде і добре себе проявить в літній період.
Ще я в захваті від нових сироваток для обличчя, а більше всього за складом мені сподобалась Take it easy - та, що з комбучею і центелою (для сухої, зневодненоі шкіри це топ). Але бренд як завжди порадував своїми новинкам всіх, окрім мене.) тому доведеться полювати знижки на неї і втамовувати нарешті інтерес, тим паче моя теперішня сироватка вже майже закінчилась.
Короче, гель для вмивання раджу спробувати, а ензимна маска взагалі топ 🔥 по секрету, її можна на знижках виловити по ціні до 100 грн і це дууууже вигідно🤭
Коментарі (0)