Anna_feerie

Макіяж італійської кінодіви)

Макіяж італійської кінодіви)
Макіяж італійської кінодіви)

Сьогодні підіймаю собі настрій яскравим перевтіленням - вирішила приміряти образ італійської зірки (так-так, я знаю, що зовсім не схожа на мешканку південних широт, але косметика дозволяє поекспериментувати)).

Для початку вирівняла тон обличчя за допомогою BB-крему Purito у відтінку 21. Консилером приховала недоліки та постакне.

Макіяж італійської кінодіви)

Далі зафіксувала ВВ-крем пудрою Estee Lauder Double Wear, додала трохи хайлайтеру Patricia Ledo на вилиці та лук Купідону, а також щедро пропрацювала периферію обличчя бронзером (рум'яна тут зайві, але ось додати ефект засмаги необхідно). В мене бронзер мінеральний від бренду Monave.

Далі брови: їх я підкреслила олівчиком від Eveline Light Brown, а потім гарненько зафіксувала гелем від Hedonic (це моя любов, ідеально фіксує мої неслухняні брівки на весь день: https://club.makeup.com.ua/post/36142/).

Найголовніший акцент в образі - очі. Для початку нанесла базу під тіні від Glambee (в мене біла версія, але вона не найкраща в своїй категорії, дівчата хвалили ще прозору, тож цікаво її спробувати). Якщо ж ви шукаєте ідеальну базу під тіні, яка витримає все і не довзолить тіням скочуватись навіть на жирних повіках з нависанням, то вам сюди: https://club.makeup.com.ua/post/25185/.

Далі на всю рухому повіку нанесла темно-коричневі тіні (можна було спочатку зробити підложку з олівця, але мені хотілось спробувати без нього). Добре набила пігмент, а потім розтушувала за допомогою світло-коричневого та персикового відтінків.

На клей для глітеру від Нікс нанесла спаркли (в мене не було потрібних відтінків у палетках, тому задіяла рожевуватий та сріблястий мінеральні пігменти).

Міжвійку та нижню слизову підвела коричневим олівцем, на вії щедро нанесла туш Maybelline Sky High.

Губи оформила олівчиком від Eveline у відтінку 14 та додала трохи персикового блиску від Estee Lauder.

Перевдягнулась у сукню в горошок (чомусь у мене цей принт асоціюється саме з Італією), додала прикраси і вуаля)).

P.S. Завдяки відтінку тіней мої очі, які зазвичай зелені, виглядають сіро-блакитними, тож доволі цікавий спосіб змінити колір райдужки без допомоги лінз)).