Пусті (і не дуже) баноч ки квітня
Що сподобалось, а що ні? Давайте розбиратись 🙌🏻
Цього місяця викидушок не багато, все можна поділити на три категорії: догляд за волоссям, догляд за тілом та декоративна косметика 🫶🏻
Розпочнемо з волосся 💁🏻♀️
🌸 Сухий шампунь Batiste Nice Sweet and Charming
Завжди обираю сухі шампуні від цього бренду, до інших навіть рука не тягнеться. У Batiste великий асортимент ароматів, кожен зможе знайти свій улюблений, я майже завжди обираю різні, цього разу був дуже солодкий Nice Sweet Peony. По дії все супер, а на рахунок аромату - вже на самому волоссі він мені подобається більше, аніж при розпиленні. Коли розпилюю, він мені здається трохи важким та занадто приторно солодким, коротше кажучи на любителя. Наразі я зменшила використання сухих шампуней в своєму догляді, останні місяці взагалі майже не користувалась ним, тому поки купувати знову я не планую. Але якщо знадобиться сухий шампунь в екстреній ситуації - це буде точно один із Batiste.
🌸 Філер для волосся La'dor Perfect Hair Fill-Up
Викидаю повним, і не шкодую. Придбала два роки тому під впливом популярності та коли ще не сильно заглядала у склад продуктів. Закінчився термін придатності і так і не зʼявилось бажання використати його до цього. Спирт на першому місці у складі просто вбʼє ваше волосся, а всі інші компоненти спрямовані чисто на візуал. Тому ніякого обіцяного виробником "відновлення" від курсу використання не буде, а лише сухе, ламке та посічене волосся. Я лише раз спробувала даний філер, і памʼятаю, що результат мене і тоді не вразив, волосся було пересушене. На мою думку, краще придбати якісну маску та кондиціонер, від яких точно буде довготривалий результат, аніж бавитись такими філерами 🙌🏻
🌸 Кондиціонер OGX Brazilian Keratin Therapy
Раніше я його любила, а зараз якось вже піднабрид. Великий розхід, висока ціна(коли він не на знижках) як для такого обʼєму, та незручність пакування - дуже важко видобувати засіб, коли він знаходиться на дні. Але цей аромат 🤤 солодка карамелька, яка, на жаль, не залишається на волоссі. Поки рука не тягнеться його повторювати, але в цілому непоганий засіб.
Догляд за тілом 🧼
🌸 Гель для душу Dicora Urban Fit Shower Gel Vitamin A Milk & Melon
У цьому гелі ідеально все - величезний обʼєм, аромат, текстура та дія. Під час приймання душу вас огортає аромат ніби щойно врізаної солодкої медової дині, мммм, це просто неймовірно 🤤 Даний гель для душу неймовірно круто піниться - для великої кількості піни, вам потрібно зовсім не багато засобу, через що він є доволі економним. Не знаю, чому раніше проходила повз даного бренду, обовʼязково спробую ще інші аромати, бо це кайф 🤌🏻
🌸 Цукровий скраб для тіла Mr.Scrubber "Tiffany's Breakfast"
Чудовий скраб з дуже приємним ароматом, який мені дещо схожий на чоловічий, (але не так виражено, як наприклад гель для душу цієї серії, отой справді мені дуже віддавав чоловічими парфумами). Не є жорстиким та сильно мʼяким, при скрабуванні пінниться, утворюючи дуже приємну текстуру, схожу на жуйку по консистенції. Думаю, повторю, можливо спробую ще іншу серію
Декоративна косметика 💄
🌸 Пробник 21 відтінку Purito Cica Clearning BB cream
Після нього й сталась покупка повнорозміру. Коли розношу цей ББ, та сформую остаточні враження, обов'язково напишу допис 🤗
🌸 Тональний крем Eveline Cosmetics Wonder Match у 25 відтінку
Дуже люблю цю тоналку, ідеально підходила моїй комбінованій шкірі 🤌🏻 Гарно перекриває, красиво виглядає на шкірі, та гарно носиться. Повторила б, але моїй душі захотілось змін, тому не цього разу. Але це така перевірена робоча конячка, до якої я обов'язково повернусь.
🌸 Тінт Safi у 109 відтінку
Придбала в мережі магазинів А. і це просто найжахливіший тінт, який я коли-небудь пробувала. Дуже скочується, як в соло так і під блиск чи олівчик, зовсім не стійкий, хоча дає красивий колір колір. Текстура дуже водяниста, а силіконовий пензлик був дуже дискомфортним для моїх губ, чи то мені було лоскотно чи то просто неприємно, не знаю, боюсь тепер таких пензликів у продуктах для губ 😅 викидаю без докорів совісті і без шансу ще розпробувати, адже закінчився термін придатності.
На цьому пусті (і не дуже) баночки закінчились 🤗
Чи користувались ви даними косметичними засобами? Що сподобалось, а що ні? Діліться в коментарях 👇🏻
До нових зустрічей 🥰
Коментарі (0)